pedzelek Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 krupp protze zniszczony 1/35. Zapraszam do ogladania i komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Stig Napisano 9 Marca 2014 Share Napisano 9 Marca 2014 Jest ok.Fajnie zrobiony model. Mam tylko dwie uwagi na przyszłość! - Dlaczego stopiłeś felgę z przodu?Wiesz jaka by musiała być temperatura podczas pożaru by felga się zdeformowała w takim stopniu? - Warto by było dodać do tej felgi ze 3-4 druty pozostałe po spalonej gumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 9 Marca 2014 Autor Share Napisano 9 Marca 2014 O drutach pomyśle. Cały model muszę przemalować na nowo. Nie do końca mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 13 Marca 2014 Autor Share Napisano 13 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 13 Marca 2014 Share Napisano 13 Marca 2014 co spowodowało pożar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 13 Marca 2014 Autor Share Napisano 13 Marca 2014 co spowodowało pożar? To stary model który leżał długi czas na boku. Stwierdziłem ,że go wykorzystam jako stary zardzewiały wrak. Tak mi wyszło i nie mam pomysłu co spowodowało pożar. Na pewno musiały być to działania wojenne. Aktualnie wrak przechodzi małą metamorfoze. Jeśli macie dodatkowe sugestie to czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
General Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Fajna scenka. Z czego zrobiłeś wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 8 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Podstawa wody do WATER EFECT Valejo. Ktoś podpowiedział żebym to przykrył Still Water Valejo. Aktualnie wygląda to lepiej z wodą. Pojazd i diorama są cały czas dopieszczane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 12 Kwietnia 2014 Share Napisano 12 Kwietnia 2014 co spowodowało pożar? Pewnie niedopałek. Co do modelu, to wygląda fajnie, pewnie trochę się namordowałeś czy też dostałeś tzw. "fazy"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Kwietnia 2014 Share Napisano 12 Kwietnia 2014 Niezły model, niezła podstawka. Tylko foty marne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 13 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2014 Foty będą lepsze. Na fotosik można fotkę powiększyć. Macie taką możliwość??? Czy tylko ja bo jestem zalogowany. Wykonanie rdzy zajmuje trochę czasu. Oj sporo. Poprawek było też bardzo dużo. Aktualnie dodałem spękaną farbę "Chipping Medium Vallejo" Poprawek dużo ponieważ nie mam wprawy w malowaniu pojazdów. Miałem długą przerwę w modelarstwie i dużo pozapominałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi