Olecki75 Napisano 26 Marca 2014 Share Napisano 26 Marca 2014 Nie trzeba od razu reagować atakiem Właśnie, to mam cały czas na myśli a żarty kolegi Banny'ego to nie atak? Z mojej strony koniec dyskusji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 26 Marca 2014 Autor Share Napisano 26 Marca 2014 Chyba przez przypadek wsadziłem kij w mrowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olecki75 Napisano 26 Marca 2014 Share Napisano 26 Marca 2014 Eeee..... Ty nie, ja. I nie w mrowisko tylko w króliczą norę:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 26 Marca 2014 Share Napisano 26 Marca 2014 Eeee..... Ty nie, ja. I nie w mrowisko tylko w króliczą norę:-) No to sobie pogadaliśmy, ale przy okazji zmusiliście mnie od poguglania i rozstrzygnięcia razem z Banny kwestii prawidłowości skrzydeł w modelu Airfixa i koniecznych poprawek, o których już mi zresztą kiedyś mówił kolega, ale...zapomniałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 26 Marca 2014 Autor Share Napisano 26 Marca 2014 A tak na przyszłość - co z takim fantem zrobić? Po prostu zeszlifować całe skrzydło na ślisko i odtworzyć ze zdjęć linie podziału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 26 Marca 2014 Autor Share Napisano 26 Marca 2014 Na przyszłość - skorzystaj z rad spitona i kładź więcej warstw farby, z tym że rozcieńczonej Generalnie tak robiłem, tylko... za dużo razy. Cały czas mi się wydawało, że wciąż niedokładnie pokryte, i w efekcie kolor bazowy ma coś... 10? 12 warstw? Coś koło tego. :P Ostatnim kolorem jaki malowałem był czarny na podwoziu i tam, jak mi się wydaje, jest całkiem w porządku. załóż warsztat to koledzy będą w trakcie udzielać wskazówek co przerobić i jak odpowiednio używać chemii. Myślałem o tym, ale obawiam się, że nawał zdjęć z telefonu może być irytujący. A do aparatu nie mam stałego dostępu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi