Olecki75 Napisano 26 Marca 2014 Napisano 26 Marca 2014 Nie trzeba od razu reagować atakiem Właśnie, to mam cały czas na myśli a żarty kolegi Banny'ego to nie atak? Z mojej strony koniec dyskusji. Pozdrawiam Cytuj
sfjontkofski Napisano 26 Marca 2014 Autor Napisano 26 Marca 2014 Chyba przez przypadek wsadziłem kij w mrowisko Cytuj
Olecki75 Napisano 26 Marca 2014 Napisano 26 Marca 2014 Eeee..... Ty nie, ja. I nie w mrowisko tylko w króliczą norę:-) Cytuj
letalin Napisano 26 Marca 2014 Napisano 26 Marca 2014 Eeee..... Ty nie, ja. I nie w mrowisko tylko w króliczą norę:-) No to sobie pogadaliśmy, ale przy okazji zmusiliście mnie od poguglania i rozstrzygnięcia razem z Banny kwestii prawidłowości skrzydeł w modelu Airfixa i koniecznych poprawek, o których już mi zresztą kiedyś mówił kolega, ale...zapomniałem:) Cytuj
sfjontkofski Napisano 26 Marca 2014 Autor Napisano 26 Marca 2014 A tak na przyszłość - co z takim fantem zrobić? Po prostu zeszlifować całe skrzydło na ślisko i odtworzyć ze zdjęć linie podziału? Cytuj
sfjontkofski Napisano 26 Marca 2014 Autor Napisano 26 Marca 2014 Na przyszłość - skorzystaj z rad spitona i kładź więcej warstw farby, z tym że rozcieńczonej Generalnie tak robiłem, tylko... za dużo razy. Cały czas mi się wydawało, że wciąż niedokładnie pokryte, i w efekcie kolor bazowy ma coś... 10? 12 warstw? Coś koło tego. :P Ostatnim kolorem jaki malowałem był czarny na podwoziu i tam, jak mi się wydaje, jest całkiem w porządku. załóż warsztat to koledzy będą w trakcie udzielać wskazówek co przerobić i jak odpowiednio używać chemii. Myślałem o tym, ale obawiam się, że nawał zdjęć z telefonu może być irytujący. A do aparatu nie mam stałego dostępu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi