sushi79 Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2014 Musiałem z papieru technicznego zrobić nowe ścianki aby można było go przykleić, przykleiłem na taśmę dwustronną a następnie karton do ścianek modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fpatryk99 Napisano 5 Czerwca 2014 Share Napisano 5 Czerwca 2014 Mądre nie powiem ze nie tez może kiedyś taki patent opracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Fpatryk99 .... Tak sobie siedziałem na kibel.... i myslalem z czego to by zrobić.... aż biorę w dłoń papier toaletowy a on ma taki piękny wzorek:) no mowie sobie to jest to i tak właśnie powstała ścianka. No wlasnie tez mi sie znajomy wydawal ten wzor na tej tapicerce, patent niesamowity, a i wyglada super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oltrans Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Model zapowiada się niesamowicie pięknie Tylko kierownica jest od 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 6 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2014 wiem ze kiera jest masakra ,nie ten model ,ale próbowałem przerobić ja na innej i nie szło, wyglądało tragicznie po przeróbkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 17 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2014 Witam. Kolejna aktualizacja ..wizualnie wygląda to jak by było już ku końcowi, ale jeszcze duuuzo pracy... postanowiłem przerobić trochę bull bar ten z zestawu italeri.. oraz poskładać kabinę , zamontować gril i klosze a także zmieniłem trochę tył względem pierwszej wersji.... [ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 17 Czerwca 2014 Share Napisano 17 Czerwca 2014 Zaje...scie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fpatryk99 Napisano 17 Czerwca 2014 Share Napisano 17 Czerwca 2014 Zaje...scie!!! Nic dodać, nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 29 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2014 Witam. Kolejny mały update... jeszcze trochę pracy zostało, najważniejsze to że drzwi są już spasowane:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 1 Lipca 2014 Autor Share Napisano 1 Lipca 2014 witam. z racji tego ze nikomu sie moja praca nie podoba i nikt nic nie pisze musiałem wstawić post pod postre za co przepraszam. taka mala aktualizacja ....postanowiłem powalczyć z wydechem(kominem),oryginalny nie wyglądał za ciekawie wiec trochę go przerobiłem jakieś okolu 500dziurek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Lipca 2014 Super Moderator Share Napisano 1 Lipca 2014 Piękna praca - cały czas oglądam! Super! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JSM Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Umknął mi jakoś ten wątek. Osobiście nie jestem fanem takich przeróbek ciągników siodłowych, ale podziwiam za wkład pracy i wykonanie. Nie myślałeś, żeby ostatnie nadkole, to najbliżej lamp, podobnie zakończyć jak resztę? Żeby całość tworzyła jedną linię? Teraz od samego przodu, wszystkie błotniki i osłony kończą się na tej samej długości a krótki tył trochę zaburza stylistykę ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 1 Lipca 2014 Share Napisano 1 Lipca 2014 Nie no jestem pod wrażeniem aż mi szczena opadła jak obejrzałem relacje;) Czekam na finish, przy okazji masz cierpliwość żeby tle małych dziurek rozwiercic :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 4 Lipca 2014 Autor Share Napisano 4 Lipca 2014 Witam. Kolejna aktualizacja... pomalowałem drzwi i zamontowałem je (zaranie na przymiarkę do zdjęci-brak klamek...) oraz zrobiłem wydechy-kominy:) i proszę o doradztwo...bo..oczywiście na tył na ramę i baki przyjdzie płyta ,ale..pomyślałem że trochę by było szkoda zasłaniać tą moja całą prace nad ramą i okablowaniem ,wiec pomyślałem że położę plekse pomalowana na bezbarwny czerwony, na który jak będzie się patrzyć z boku będzie czerwony a patrząc z góry będzie widać całą ramę,baki i okablowanie...co wy na taki pomysł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 4 Lipca 2014 Share Napisano 4 Lipca 2014 Ta plyta to moze byc niezly bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 12 Lipca 2014 Autor Share Napisano 12 Lipca 2014 Witam. takie małe przypomnienie o sobie:) a wiec tak na tył doszła wspomniana pleksi oraz zabudowałem dziurę która powstała po wycięciu drzwi .. model jest już skończony pozostaje tylko wrzucić zdjęcia do galerii .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 12 Lipca 2014 Share Napisano 12 Lipca 2014 Patent z plexą bardzo dobry już nie moge się doczekać galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 13 Lipca 2014 Share Napisano 13 Lipca 2014 Z ta pleksa to bardzo dobry pomysl, model w ogole caly jest bajer . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 13 Lipca 2014 Share Napisano 13 Lipca 2014 Piękny!!!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 13 Lipca 2014 Share Napisano 13 Lipca 2014 Nie śledzę wątku od początku, mogę coś palnąć. Ale za dobranie takiej samej kolorystyki wnętrza jak i koloru nadwozia dostałbyś dizajnerskiego prztyczka w nos Byś wrócił do samochodów, coś ci się za bardzo te scanie spodobały widzę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipjar222 Napisano 24 Lutego 2015 Share Napisano 24 Lutego 2015 Realistyczniej węzyki od układu hamulcowego (tekalan) wyglądałyby pomalowane na czarno .Samochód bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi