Adrianowro Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Aleksander lat 4 Wybór koloru własny- pierwsze malowanie i klejenie. Samolot to weteran walk z siostrą i zagonami pluszowych misi....... Młody jutro wystawia go we Wrocku. Ojciec pęka z dumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Gratuluje Młodemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Kto naklejał maski na kabinkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 hehe, zawsze fajnie widzieć dobre wzorce u młodego pokolenia fajne latadło wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiedotow Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 SUPER!!! Kiedyś mówiono : "Oby nam się dzieci samolotów nie czepiały" a ja w drugą stronę "Oby nam się dzieci czepiały samolotów " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Kto naklejał maski na kabinkę ?? Nikt, ja mu z łapy pociągnąłem. Chyba że pytasz o tą taśmę malarską - To ja , dla małego to bez różnicy - dla niego frajda była z malowania skrzydeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Gratulacje dla zespołu:) Mam nadzieję, że nie znajdzie wkrótce zabaw z komputerem, jako bardziej fajowych niż lepienie modeli z ojcem. U mnie się skończyło gdzieś tak ok. 9 r.ż. Może trzeba było zakazywać, to wtedy na zasadzie zakazanego owocu by chwycił przynęte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Kto naklejał maski na kabinkę ?? Nikt, ja mu z łapy pociągnąłem. Chyba że pytasz o tą taśmę malarską - To ja , dla małego to bez różnicy - dla niego frajda była z malowania skrzydeł. No to jak !!! Pytam, bo mój synek, tez coś skleja, ale malowanie kabinek to ciągle problem. Zresztą dla mnie ciągle też ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrianowro Napisano 4 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Generalnie miał mieć mordkę jak z bajki samoloty , to do malowania mu zakleiłem. W sumie się potem rozmyślił i miało być jak w prawdziwym. Najbardziej byłem zaskoczony że tak sprawnie idzie mu obsługa areo, tylko w rączce za mało powera żeby skupić strumień farby i nie wymalować mi pół biurka. Jak mu przytrzymałem jak na fotce to sobie już ładnie operował. Samolociarzem raczej nie zostanie, bo uwielbia pociągi i tu kieruje się jego wzrok na modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Ojcostwo jest fajne ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekzIna Napisano 5 Kwietnia 2014 Share Napisano 5 Kwietnia 2014 Jako sędzia LOK0wski chcę zwrócić uwagę, że praca nie samodzielna :P Natomiast malowanie super, czystość klejenia wysoki poziom, kalki położone poprawnie. Gratulacje, model godny wyróżnienia. Natomiast Tata nie wiem dlaczego uczy malować model przed sklejeniem Ale tez należy się wyróżnienie za fajnego chłopaka i jeszcze dobrze wychowywany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi