The_GroverTV Napisano 5 Kwietnia 2014 Share Napisano 5 Kwietnia 2014 M1 Abrams / Italeri / 1:72 / Witam. Po jakiś 2 tygodniach skończyłem Abramsa Link do warsztatu http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=42870 Oto kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 5 Kwietnia 2014 Share Napisano 5 Kwietnia 2014 Nawet nawet. Ale czym ty go brudziłeś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 Sadzą z kominka pewnie, przez ten "łoszyk" i zdjęcia ciężko powiedzieć cokolwiek o modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 6 Kwietnia 2014 Share Napisano 6 Kwietnia 2014 SADZĄ! Jak dla mnie fajnie tylko ta lufa jakby wybuchła ale jest cała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 7 Kwietnia 2014 Share Napisano 7 Kwietnia 2014 Przede wszystkim to zrób lepsze zdjęcia, bo na tych nie wiele widać. Jedynie mnie zastanawia czemu ta lufa tak do góry patrzy Czyżby strzelał do celów powietrznych. Z tego co mimo wszystko widać To probowales go brudzic. Te mazy wyszły ci Bed składu i ładu. Metoda "suchego pędzla" nie ną tym pole żeby mazac bez składu i ładu. Polega ona ną tym aby maczac pedzel w farbie. Nadmiar ten farby usawasz z pędzla np.papierem toaletowym czy chusteczka do nosa a tytym co zostało nna pedzel jedziesz wszystkie ranty czy wystające powierzchnie. Dobrze żeby Tobył pedzelmiękki płaski i z krótkim wlosiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Kalki też bym jakieś dał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Szkoda kalek,najpierw malowanie bym poprawił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_GroverTV Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 14 Czerwca 2014 Po 2 Miesiącach są nowe zdjęcia (zaopatrzyłem się w nowy aparat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 14 Czerwca 2014 Share Napisano 14 Czerwca 2014 Teraz popraw światło i będą dobre zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 14 Czerwca 2014 Share Napisano 14 Czerwca 2014 Ja nie odnośnie modelu jako takiego a firmy. Produkty Italeri to totalny szajs...Szkoda kasy na to. Kupuj Revella , Dragona - Troche droższe ,ale warto - jakość odwzorowania, skalowanie i wypraski b. dobre Piszę to z doświadczenia - mam 3 modele bo mi kasy szkoda były...Centuś krakowski Pozdro kolego i byle do przodu. P.S. Model po poprawkach całkiem ładniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_GroverTV Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2014 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Zgadzam się co do opini erolo2000. Lepszy jest revell. Dragona szczerze nie sklejałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_GroverTV Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Mam jeden Model Dragona ale był to mój pierwszy i nie pomalowany dlatego go nie pokazuję. P.S. Jeżeli chcecie to do Łosia również mogę zrobić lepsze zdjęcia. Edytowane 15 Czerwca 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Pisałeś wcześniej że speedfire był pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_GroverTV Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2014 Sory Dragon drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Sory Dragon drugi No lepiej. PS sorry nie sory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi