The_GroverTV Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 M1 Abrams / Italeri / 1:72 / Witam. Po jakiś 2 tygodniach skończyłem Abramsa Link do warsztatu http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=42870 Oto kilka fotek Cytuj
Polski_Czołgista Napisano 5 Kwietnia 2014 Napisano 5 Kwietnia 2014 Nawet nawet. Ale czym ty go brudziłeś???? Cytuj
POLAKKK Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 Sadzą z kominka pewnie, przez ten "łoszyk" i zdjęcia ciężko powiedzieć cokolwiek o modelu. Cytuj
killerkk Napisano 6 Kwietnia 2014 Napisano 6 Kwietnia 2014 SADZĄ! Jak dla mnie fajnie tylko ta lufa jakby wybuchła ale jest cała... Cytuj
imek46 Napisano 7 Kwietnia 2014 Napisano 7 Kwietnia 2014 Przede wszystkim to zrób lepsze zdjęcia, bo na tych nie wiele widać. Jedynie mnie zastanawia czemu ta lufa tak do góry patrzy Czyżby strzelał do celów powietrznych. Z tego co mimo wszystko widać To probowales go brudzic. Te mazy wyszły ci Bed składu i ładu. Metoda "suchego pędzla" nie ną tym pole żeby mazac bez składu i ładu. Polega ona ną tym aby maczac pedzel w farbie. Nadmiar ten farby usawasz z pędzla np.papierem toaletowym czy chusteczka do nosa a tytym co zostało nna pedzel jedziesz wszystkie ranty czy wystające powierzchnie. Dobrze żeby Tobył pedzelmiękki płaski i z krótkim wlosiem Cytuj
Viehu Napisano 11 Kwietnia 2014 Napisano 11 Kwietnia 2014 Szkoda kalek,najpierw malowanie bym poprawił ;) Cytuj
The_GroverTV Napisano 14 Czerwca 2014 Autor Napisano 14 Czerwca 2014 Po 2 Miesiącach są nowe zdjęcia (zaopatrzyłem się w nowy aparat) Cytuj
POLAKKK Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 Teraz popraw światło i będą dobre zdjęcia. Cytuj
erolo2000 Napisano 14 Czerwca 2014 Napisano 14 Czerwca 2014 Ja nie odnośnie modelu jako takiego a firmy. Produkty Italeri to totalny szajs...Szkoda kasy na to. Kupuj Revella , Dragona - Troche droższe ,ale warto - jakość odwzorowania, skalowanie i wypraski b. dobre Piszę to z doświadczenia - mam 3 modele bo mi kasy szkoda były...Centuś krakowski Pozdro kolego i byle do przodu. P.S. Model po poprawkach całkiem ładniutki. Cytuj
Polski_Czołgista Napisano 15 Czerwca 2014 Napisano 15 Czerwca 2014 Zgadzam się co do opini erolo2000. Lepszy jest revell. Dragona szczerze nie sklejałem Cytuj
The_GroverTV Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Napisano 15 Czerwca 2014 (edytowane) Mam jeden Model Dragona ale był to mój pierwszy i nie pomalowany dlatego go nie pokazuję. P.S. Jeżeli chcecie to do Łosia również mogę zrobić lepsze zdjęcia. Edytowane 15 Czerwca 2014 przez Gość Cytuj
Polski_Czołgista Napisano 15 Czerwca 2014 Napisano 15 Czerwca 2014 Pisałeś wcześniej że speedfire był pierwszy Cytuj
Polski_Czołgista Napisano 15 Czerwca 2014 Napisano 15 Czerwca 2014 Sory Dragon drugi No lepiej. PS sorry nie sory Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi