remek1220 Napisano 8 Kwietnia 2014 Share Napisano 8 Kwietnia 2014 Witam,zaczynam warsztat T34 hobby boss. Będzie to wóz techniczny w służbie u Niemca.Mam pytanie odnośnie malowania,czy przejęte pojazdy były gruntowo przemalowywane? Na razie tak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Witam,zaczynam warsztat T34 hobby boss. Będzie to wóz techniczny w służbie u Niemca.Mam pytanie odnośnie malowania,czy przejęte pojazdy były gruntowo przemalowywane? A to różnie bywało,generalnie zawsze malowano większą ilość krzyży belkowych niż w standardowych pojazdach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 9 Kwietnia 2014 Share Napisano 9 Kwietnia 2014 Może to pomoże w kwestii malowania : http://beutepanzer.ru/Beutepanzer/su/color/T-34based/t-34muni.htm http://beutepanzer.ru/Beutepanzer/su/su.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remek1220 Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2014 Dzięki za pomoc.Z tego co wyczytałem,mam dość szeroki wybór kolorów i kamuflaży.Myślę nad zielonym z oznaczaniami Niemieckimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remek1220 Napisano 7 Maja 2014 Autor Share Napisano 7 Maja 2014 Kilka rozgrzebanych modeli.Taciak wygląda aktualnie tak, poskładane na sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Maja 2014 Share Napisano 8 Maja 2014 Coś będziesz otwierał żeby wnętrze było widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remek1220 Napisano 8 Maja 2014 Autor Share Napisano 8 Maja 2014 Tak,mam zamiar go trochę pootwierać.Bez wieży będzie sporo widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 9 Maja 2014 Share Napisano 9 Maja 2014 Skoro to Berge, to po co na podłodze są ułożone skrzynki amunicyjne? To samo dotyczy się obrotowego urządzenia stykowego, które łączyło elektrykę kadłuba z wieżą. Można by je usunąć w całości, lub ewentualnie rozłączyć tak jak w rzeczywistości, ale to się z kolei łączy z gruntowną przeróbką tego elementu. Na miejscu zapobiegliwego Niemca, wywaliłbym to wszystko wpieruny i w to miejsce wstawił jakieś narzędziowe i warsztatowe bambetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi