remek1220 Napisano 8 Kwietnia 2014 Napisano 8 Kwietnia 2014 Witam,zaczynam warsztat T34 hobby boss. Będzie to wóz techniczny w służbie u Niemca.Mam pytanie odnośnie malowania,czy przejęte pojazdy były gruntowo przemalowywane? Na razie tak to wygląda. Cytuj
KrzychuP Napisano 9 Kwietnia 2014 Napisano 9 Kwietnia 2014 Witam,zaczynam warsztat T34 hobby boss. Będzie to wóz techniczny w służbie u Niemca.Mam pytanie odnośnie malowania,czy przejęte pojazdy były gruntowo przemalowywane? A to różnie bywało,generalnie zawsze malowano większą ilość krzyży belkowych niż w standardowych pojazdach. Cytuj
hiwis Napisano 9 Kwietnia 2014 Napisano 9 Kwietnia 2014 Może to pomoże w kwestii malowania : http://beutepanzer.ru/Beutepanzer/su/color/T-34based/t-34muni.htm http://beutepanzer.ru/Beutepanzer/su/su.htm Cytuj
remek1220 Napisano 10 Kwietnia 2014 Autor Napisano 10 Kwietnia 2014 Dzięki za pomoc.Z tego co wyczytałem,mam dość szeroki wybór kolorów i kamuflaży.Myślę nad zielonym z oznaczaniami Niemieckimi. Cytuj
remek1220 Napisano 7 Maja 2014 Autor Napisano 7 Maja 2014 Kilka rozgrzebanych modeli.Taciak wygląda aktualnie tak, poskładane na sucho. Cytuj
bazylms Napisano 8 Maja 2014 Napisano 8 Maja 2014 Coś będziesz otwierał żeby wnętrze było widać? Cytuj
remek1220 Napisano 8 Maja 2014 Autor Napisano 8 Maja 2014 Tak,mam zamiar go trochę pootwierać.Bez wieży będzie sporo widać. Cytuj
PiterATS Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Skoro to Berge, to po co na podłodze są ułożone skrzynki amunicyjne? To samo dotyczy się obrotowego urządzenia stykowego, które łączyło elektrykę kadłuba z wieżą. Można by je usunąć w całości, lub ewentualnie rozłączyć tak jak w rzeczywistości, ale to się z kolei łączy z gruntowną przeróbką tego elementu. Na miejscu zapobiegliwego Niemca, wywaliłbym to wszystko wpieruny i w to miejsce wstawił jakieś narzędziowe i warsztatowe bambetle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi