Mark666 Napisano 21 Kwietnia 2014 Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Długo oczekiwana galeria mojego zestawu. Przyjemnego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolKaroler3K Napisano 21 Kwietnia 2014 Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Świetny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza_GD Napisano 21 Kwietnia 2014 Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Na tej fotce wyżej wygląda jak żywy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 21 Kwietnia 2014 Share Napisano 21 Kwietnia 2014 Świetny zestaw. Zarówno Daf jak i Cat oraz naczepa bardzo dobrze wykonane i bardzo mi się podoba, według mnie idealnie dobrana koncepcja na zestaw aż nie wiem co by tu jeszcze napisać tak bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzior Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 Kibicowałem w warsztacie, ale cały zestaw w galerii kładzie na łopatki. Widziałbym go u siebie na półce. Szczun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 Model powala realizmem, chyba najlepszy model jaki zrobiles ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 22 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2014 Dzięki Panowie. Widzę że warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 22 Kwietnia 2014 Super Moderator Share Napisano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Wybaczcie, ale gdzie ta galeria? Ja widzę tylko jedno zdjęcie, jeszcze nie obejmuje całego modelu, tylko jego przód. Chyba że ja mam coś nie tak i wyświetla mi się tylko jedno zdjęcie. Ok. już mam. Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarolKaroler3K Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 Wystarczy na nie kliknąc i zostaniesz przekierowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misioptys Napisano 25 Kwietnia 2014 Share Napisano 25 Kwietnia 2014 No wszystko fajnie, ale do dzialu 1:1 chyba. Teraz o zdjecie modelu poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 25 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 25 Kwietnia 2014 No wszystko fajnie, ale do dzialu 1:1 chyba. Teraz o zdjecie modelu poprosze Dzięki za komentarz Cieszę się że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi