jakub476 Napisano 10 Października 2007 Share Napisano 10 Października 2007 W ręca dostała mi się corolla. Będzie to w sumie seria. Kolor złoty, zderzaki i maska czarne. Wnętrze będzie czarno szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 11 Października 2007 Share Napisano 11 Października 2007 No wg mnie kolego to troche przesadziłeś Po pierwsze to ja nie rozumiem tego co pisze w temacie Po drugie z fotek bardzo mało wynika i treści też napisałeś co prawie nic. Co znaczy, że w ręce dostała ci się corolla? Kupiłeś już taką co na fotkach, czy to juz jest wkład Twojej pracy? Weź no to jakoś sprecyzuj... I co oznacza, że będzie to wsumie seria PS Podwozie bardzo fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchner Napisano 11 Października 2007 Share Napisano 11 Października 2007 Mój ukochany Levin!!! Nie zepsuj go!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 11 Października 2007 Autor Share Napisano 11 Października 2007 Co jest w temacie? Model auta i uprzedzenie, że nie pomaluje go w pande. To co widać na zdjęciach to moja praca. Ja moge coś zepsuć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luchner Napisano 11 Października 2007 Share Napisano 11 Października 2007 Możesz...dac wieśniackie zderzaki,beznadziejne fele i pomalować na nie wiadomo jaki kolor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 11 Października 2007 Autor Share Napisano 11 Października 2007 JDM.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Października 2007 Share Napisano 11 Października 2007 Jak umiesz bo ten model jest bardzo dobry i mało dostępny podpicuj mu zderzaki bo jak dla mnie za bardzo stockowe ale rzecz jasna twój wybór..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 12 Października 2007 Autor Share Napisano 12 Października 2007 Toyotke dzisiaj obniżyłem, pomalowałem maske i zaczołem wnętrze(idzie na poprawki więc nie ma fotek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 12 Października 2007 Share Napisano 12 Października 2007 nie podoba mi sie ten model jakiś taki koczkodan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 12 Października 2007 Share Napisano 12 Października 2007 Jakub - ta maska jest ze szrotu czy to jakiś zabieg "tjuningowy" ? Ogulnie podobają mi się modele samochodów "prosto z ulicy" a nie kolejne wydania subarynek czy innego ustrojstwa WRC. Może i koczkodan ale właśnie takie koczkodany można spotkać na osiedlowych parkingach Brudzing też bardzo fajnie zrobiony. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 12 Października 2007 Autor Share Napisano 12 Października 2007 Maska to zabieg "tjuningowy" Auto w prost z ulicy hmm, pokaz mi na ulicy taki samohcód. Generalnie ta tayotka jako prawdzowy samochód jest świetna ma rozkąłd masy 50 na 50, jest dobra zarówno do nauki driftu jak i do startowania w D1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 12 Października 2007 Share Napisano 12 Października 2007 Nooo ja widziałem na TVN Turbo jak taką dziewczynę uczyli driftować właśnie corollką. Masa i chyba ma napęd 4x4. A może coś mi się popiórkało Podwozie wypas! Tak trzymaj. Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 12 Października 2007 Autor Share Napisano 12 Października 2007 Napęd 4x4 do driftu.... Ma napęd na tylną oś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 12 Października 2007 Share Napisano 12 Października 2007 NO czyli tak jak mówię... Coś mi się porypało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 15 Października 2007 Autor Share Napisano 15 Października 2007 Polakierowałem dziś toyke. Takie foto na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 15 Października 2007 Share Napisano 15 Października 2007 Centówka amerykańska Umnie do niedawna jeszcze taka Toyka stała ale panowie jak robili wykopy uszkodzili jej dach.. spadł kamień z łyżki koparki i toyka poszła na żyletki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 15 Października 2007 Autor Share Napisano 15 Października 2007 Taka? oj wątpie może podobna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 15 Października 2007 Share Napisano 15 Października 2007 A skąd wiesz?! Może i taka Lakier wygląda nieźle. Kolorek jest bardzo przyjemny, ale wydaje mi się, że skórka pomarańczy Ci się trochę zrobiła? Bądź, co bądź. Jestem za! Pozdrawiam, Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 15 Października 2007 Autor Share Napisano 15 Października 2007 Tak zrobiła się, ale polerka i tak by była więc dodatkowo szlif 2k pod wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 15 Października 2007 Share Napisano 15 Października 2007 Chyba, że Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 2 Listopada 2007 Autor Share Napisano 2 Listopada 2007 (edytowane) Wnętrze prawie gotowe. Poprawie kierownice i wkleje reszte pasów. Edytowane 2 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 2 Listopada 2007 Autor Share Napisano 2 Listopada 2007 Jeszcze kilka poprawek i wnętrze będzie skończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 3 Listopada 2007 Autor Share Napisano 3 Listopada 2007 Skończyłem wnętrze. Podwozie było skończone ale stwierdziłem, że jak na auto tuningowane ma za słabe hamulce i niektóre elementy za słabe oraz jest za brudne. Narazie wygląda tak, czekam na hamulce. P.S. Forum cos podupada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Wnętrze super. Jak uzyskałeś taki efekt pianki/materiału na fotelach? Podwozie też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktak Napisano 3 Listopada 2007 Share Napisano 3 Listopada 2007 Szykuje się ładny modelik ale po co te "troki" z tyłu foteli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi