Marcin M. Napisano 25 Kwietnia 2014 Share Napisano 25 Kwietnia 2014 Witajcie! To mój pierwszy pojazd na gąsienicach i w ogóle pierwsze cokolwiek wojskowego (haubicy nie licząc). Klejony prosto z pudła, jednakże starałem się zachować zgodność z prawdą historyczną. Wątek warsztatowy. Wyszedł jak wyszedł: Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Kwietnia 2014 Share Napisano 25 Kwietnia 2014 Jak na pierwszy model to jest całkiem dobrze. Generalnie modele w jednobarwnym malowaniu można troszkę bardziej urozmaicić poprzez modulację (tutaj dużo powierzchni płaskich skłania ku temu) albo poprzez rozjaśnienia. Następnym razem spróbuj odważniej z malowaniem. Działaj dalej. Zdjęcia troszkę słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 25 Kwietnia 2014 Share Napisano 25 Kwietnia 2014 Bazylms! To nie jest pierwszy model Marcina, tylko pierwszy na gąsienicach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Kwietnia 2014 Share Napisano 26 Kwietnia 2014 Wiem, wiem. To by skrót myślowy. Jego betoniarka i saturator to była klasa sama w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 26 Kwietnia 2014 Share Napisano 26 Kwietnia 2014 Zdjęcia nie są najlepsze dlatego zapytam ,czy mi się wydaje czy na drewnianej podłodze są metalowe odpryski?Faktycznie lepsze zdjęcia mogłyby ukazać przebarwienia na burtach ,sam model nie jest zły tak dyplomatyczne na czwórkę,bo i temat nie łatwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elextronoid Napisano 30 Kwietnia 2014 Share Napisano 30 Kwietnia 2014 "Zdjęcia nie są najlepsze dlatego zapytam ,czy mi się wydaje czy na drewnianej podłodze są metalowe odpryski?" też mi się tak wydaje ale i na gąsce po lewej stronie wieży jest trochę farby z kamuflażu albo to też tylko wina zdjęć oprócz tego wyszedł super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi