podciech Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Koledzy drodzy z okazji że tyle wolnego wrzucę jeszcze jeden temat chyba ciekawy, rzadko poruszany mam nadzieje ,że wybaczycie kolejną dziś galerię. Skończyłem go pół roku temu.Co tu pisać ,jest to jedyny model tego pięknego bota w tej skali, i to na nieszczęście robiony przez MACH2 Dodam że AMODEL to przy MACH2 cudo.Nie było łatwo, ale jakoś wyszło.Model specjalnie w miarę czysty, taki mnie ujoł, znalazłem na zdjęciach jak wyjeżdżały z hangaru remontowego, a po za tym fajnie prezentuje się na szkle.(Oczywiście o gustach się nie dyskutuje). Pozdrawiam mam nadzieje że niezanudziłem (CZARNY) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 4 Maja 2014 Share Napisano 4 Maja 2014 Ładnie, czysto wykonany. Jakich farb użyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 4 Maja 2014 Autor Share Napisano 4 Maja 2014 Dzięki farby mr.color H I HUMBROL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Maja 2014 Share Napisano 5 Maja 2014 ładny ___________________________________________________________________ Na warsztacie: I-16 Type 28 - ICM 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi