konrad444 Napisano 16 Maja 2014 Autor Share Napisano 16 Maja 2014 Bambetle złapały trochę kolorków i doszedł kocyk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid9712 Napisano 16 Maja 2014 Share Napisano 16 Maja 2014 Jak dla mnie to ten wash ledwo widać. Nie widać za bardzo tego "efektu głębi" itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 17 Maja 2014 Autor Share Napisano 17 Maja 2014 W modelu nastąpiła mała zmiana planów gdyż plastikowe gąsienice prawie całkowicie się rozwaliły do modelu zakupiłem friule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 Dobra decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 17 Maja 2014 Autor Share Napisano 17 Maja 2014 W takim razie liczę na waszą pomoc bo będą to moje pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Maja 2014 Share Napisano 17 Maja 2014 Zaopatrz się w wiertło 0.5mm bo czasami otwory są pozalewane i trzeba przewiercić. Piny zaklej na wylocie CA aby nie wypadały, ale pamietaj że jak będziesz używał jakiejś chemii lub magicznej mikstury to podklejem zostaną srebrne. Ja ostatnio maluję je Tamiya XF-84 dark iron i efekt mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 17 Maja 2014 Autor Share Napisano 17 Maja 2014 No właśnie chciałbym spróbować magicznej mikstury która jest tu na forum opisana tzn. ocet+domestos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 18 Maja 2014 Share Napisano 18 Maja 2014 Koniecznie zatem zaopatrz się w słoik jakiś i pamiętaj, żeby całośc robić na świeżym powietrzu. Nie zapomnij też odtłuścić całości w wodzie z płynem, bo moje gęsi przez to się nierównomiernie przyciemniły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi