bahamut24 Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Napisano 28 Grudnia 2014 Gablota po polerce , najpierw papier wodny 5k a później 3 pasty Tamiya, muszę jeszcze wosk kupić . Tak to się prezentuję Najlepiej maska i dach wyszła nie udało mi się ściągnąć całej skórki ale już więcej nie wyczaruję ( nie chcę popsuć) Muszę jeszcze wypolerować szybę przednią i tylną . Teraz zamaskuję do malowania uszczelek i komorę silnika. Cytuj
RapToWny Napisano 28 Grudnia 2014 Napisano 28 Grudnia 2014 Mi się podoba . Chciałbym osiągnąć taki efekt na mojej maździe... Cytuj
bahamut24 Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Napisano 28 Grudnia 2014 Mi się podoba . Chciałbym osiągnąć taki efekt na mojej maździe... Kilka cienkich warstw topcoat'a , 3 tygodnie schnięcia , papier 5000 na mokro i pasty wiem,ze powłoka lakiernicza , baza i bezbarwny posiadają skazy , typu paproch ale starałem się jak mogłem , do super połysku jeszcze daleko ale mi sie podoba. Na jakim tle najlepiej robić foty aby połysk lepiej był widoczny? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi