bahamut24 Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2014 Gablota po polerce , najpierw papier wodny 5k a później 3 pasty Tamiya, muszę jeszcze wosk kupić . Tak to się prezentuję Najlepiej maska i dach wyszła nie udało mi się ściągnąć całej skórki ale już więcej nie wyczaruję ( nie chcę popsuć) Muszę jeszcze wypolerować szybę przednią i tylną . Teraz zamaskuję do malowania uszczelek i komorę silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 28 Grudnia 2014 Share Napisano 28 Grudnia 2014 Mi się podoba . Chciałbym osiągnąć taki efekt na mojej maździe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 28 Grudnia 2014 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2014 Mi się podoba . Chciałbym osiągnąć taki efekt na mojej maździe... Kilka cienkich warstw topcoat'a , 3 tygodnie schnięcia , papier 5000 na mokro i pasty wiem,ze powłoka lakiernicza , baza i bezbarwny posiadają skazy , typu paproch ale starałem się jak mogłem , do super połysku jeszcze daleko ale mi sie podoba. Na jakim tle najlepiej robić foty aby połysk lepiej był widoczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi