wajtok Napisano 19 Października 2014 Share Napisano 19 Października 2014 Kredkami stworzyłem kształt i przykleiłem do kół więc ich już nie zdejmę. Dziękuje za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 26 Października 2014 Autor Share Napisano 26 Października 2014 Dobra, IS-y skończone, SU czeka na gąsienice: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Brudzenie SU mi się nie bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 26 Października 2014 Autor Share Napisano 26 Października 2014 Co byś dodał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Października 2014 Share Napisano 27 Października 2014 Trochę ogólnikowo napisałem. Góra wygląda jakby wash nie był starty. O ile zawieszenie może być, to już góra nie wygląda łądnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 27 Października 2014 Autor Share Napisano 27 Października 2014 Pewnie masz racje bo góra była maźnięta takim delikatnym washopłukaną. Kombinować już nie będę. Niech będzie że załoga nie wycierała buciorów i potem popadał deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 8 Maja 2015 Autor Share Napisano 8 Maja 2015 Ostatni z braci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymczaS Napisano 8 Maja 2015 Share Napisano 8 Maja 2015 Ja bym trochę przydymił lufę,coś za czysta,ale ogólnie świetne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 8 Maja 2015 Autor Share Napisano 8 Maja 2015 Chodzi o końcówkę? Da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 9 Maja 2015 Share Napisano 9 Maja 2015 Fajnie zmęczony model Zazdroszczę kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 9 Maja 2015 Autor Share Napisano 9 Maja 2015 Mi się podoba Twoja kolekcja z W40k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 9 Maja 2015 Share Napisano 9 Maja 2015 Trochę lepsze zdjęcia by się przydały, ale widzę że model całkiem fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 9 Maja 2015 Share Napisano 9 Maja 2015 Bardzo mi się podobają Twoje modele uzyskane, w sumie, z bardzo prostych zestawów . Gratuluję konsekwencji w dążeniu do celu i mam nadzieję, że swoją listę jeszcze rozszerzysz, bo świetnie Ci idzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 10 Maja 2015 Autor Share Napisano 10 Maja 2015 listę jeszcze rozszerzysz Mina mojej żony bezcenna Moje tanki walczą o miejsce w gablocie z jej porcelaną Co do zdjęć to ciągle się uczę tej trudnej sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi