Messer Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Witam, Przedstawiam ostatnio ukończony model. Jest to skończony projekt z zeszłego roku. Model dostałem jako złom, niekompletny. Odratowałem co się dało, nie mniej jednak uważam że to najsłabszy model spod mojej ręki. Częściowo przez to, że nie chciało mi się poprawiać karoserii, która od roku była już w bezbarwnym i po polerce. Dodałem nowe felgi, nieco przerobioną maskę, obniżyłem zawieszenie z przodu i wymieniłem końcówki wydechu na metalowe o nieco mniejszej średnicy. Brązowy kolor to mieszanka własna na bazie farb Vallejo, srebrny to chrom Vallejo. Bezbarwny z puszki APP, polerka pastami Tamiya. Tak to wygląda: Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miauryc Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Ładne Camaro, ale ładniej by wyglądało Camaro z 69 roku w tej stylizacji. Ps. jakaś rejerstracja z tylu by sie przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Mimo, że najsłabszy, to i tak poziom trzyma! A klamki gdzie są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koju99 Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Kawał dobrej roboty. Bardzo podobają mi się te felgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YaMaKaSsi Napisano 20 Maja 2014 Share Napisano 20 Maja 2014 Bardzo ale to bardzo ładna praca Jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 22 Maja 2014 Autor Share Napisano 22 Maja 2014 Dziękuje Panowie Rejestracja będzie - wydruki w przygotowaniu. Co do klamek - były tak zryte, że nie było sensu odtwarzać - zaszpachlowałem na gładko. Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reptyle89 Napisano 22 Maja 2014 Share Napisano 22 Maja 2014 Super pomysł na malowanie, tak coś w stylu Foos'a Lakier ładnie się błyszczy. No i to wiaderka strasznie mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r0bson Napisano 6 Czerwca 2014 Share Napisano 6 Czerwca 2014 Mimo, że najsłabszy, to i tak poziom trzyma! A klamki gdzie są? Po co klamki ?, drzwi z pilota otwierane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi