slawekmalysek Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Witam Pytanie do Kolegów --czy blachy edka dedykowane do modelu revella pasują też do Tamiyi? pozdr Sławek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawekmalysek Posted May 29, 2014 Author Share Posted May 29, 2014 nikt nic nie wie? może wątek w złym miejscu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzugaj Posted May 29, 2014 Share Posted May 29, 2014 Z blachami to jest tak ze mozna kupic dedykowane blachy dla innego producenta ale moze okazac sie ze czesc nie zostanie uzyta lub bedzie trzeba wiecej poprzerabiac. Wszystko zalezy od twoich umiejetnosci. Ja np do mojego Bismarcka dokupilem zestaw Lionroar dedykowany do Revella bo mial o wiele wiecej detail. Jeszcze nie zaczolem oblaszkowywac mojego ale do odwaznych swiat nalezy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawekmalysek Posted May 29, 2014 Author Share Posted May 29, 2014 dzięki za odpowiedź ale nadal błądzę w cemnościach blaszkowych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzugaj Posted May 30, 2014 Share Posted May 30, 2014 dzięki za odpowiedź ale nadal błądzę w cemnościach blaszkowych Kto pyta nie bladzi? Czy moja wypowiedz byla nie zrozumiala??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts