slawekmalysek Napisano 29 Maja 2014 Share Napisano 29 Maja 2014 Witam Pytanie do Kolegów --czy blachy edka dedykowane do modelu revella pasują też do Tamiyi? pozdr Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 29 Maja 2014 Autor Share Napisano 29 Maja 2014 nikt nic nie wie? może wątek w złym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 29 Maja 2014 Share Napisano 29 Maja 2014 Z blachami to jest tak ze mozna kupic dedykowane blachy dla innego producenta ale moze okazac sie ze czesc nie zostanie uzyta lub bedzie trzeba wiecej poprzerabiac. Wszystko zalezy od twoich umiejetnosci. Ja np do mojego Bismarcka dokupilem zestaw Lionroar dedykowany do Revella bo mial o wiele wiecej detail. Jeszcze nie zaczolem oblaszkowywac mojego ale do odwaznych swiat nalezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 29 Maja 2014 Autor Share Napisano 29 Maja 2014 dzięki za odpowiedź ale nadal błądzę w cemnościach blaszkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 30 Maja 2014 Share Napisano 30 Maja 2014 dzięki za odpowiedź ale nadal błądzę w cemnościach blaszkowych Kto pyta nie bladzi? Czy moja wypowiedz byla nie zrozumiala??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi