adamus Napisano 1 Czerwca 2014 Share Napisano 1 Czerwca 2014 Witam . Chciałbym zaprezentować Wam mój model Pzkpfw 4 H . Jest to stara Academi w skali 1:35 . Parę słów ode mnie . Model waloryzowany samodzielnie (ekrany boczne kadłuba to blaszki Edw. ) Zimerit , jak i inne dodatki ,to własna produkcja . Komentarze mile widziane . Pozdrawiam i zapraszam do galerii . adamus[imghttps://lh3.googleusercontent.com/-cnrx3N5EEw4/U4t9jhwEG_I/AAAAAAAAAOg/WgiVXP_KFRo/w1054-h703-no/IMG_1856.JPG][/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Czerwca 2014 Share Napisano 1 Czerwca 2014 Pomijając merytorykę zestawu, to reszta bardzo mi się podoba. Kamo ładnie pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Podoba mi się kamuflaż na tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2014 Cieszy mnie to, że model Wam się podoba . Dziękuję za komentarze . Pozdrawiam i życzę miłego modelowania adamus . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 Witam! Piękny model! Z każdego, nawet najbardziej paskudnego zestawu można ulepić coś ładnego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 model dobry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 12 Czerwca 2014 Share Napisano 12 Czerwca 2014 Bardzo ładny, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Ładnie zmalowany i fajnie "zmęczony" podoba mi się, gratuluję modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Faktycznie ładny. Mam wątpliwości co do tego, aby kamuflaż malowany był też od wewnętrznej strony schurzenów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 15 Czerwca 2014 Share Napisano 15 Czerwca 2014 Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2014 Witam . Dziękuję za komentarze . Miło mi że model Wam się podoba , tym bardziej że opiniowali go koledzy , którzy są fachowcami i znawcami tematu , a ich modele stoją na bardzo wysokim poziomie . Jeszcze raz bardzo dziękuję za komentarze . Pozdrawiam adamus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 15 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2014 Faktycznie ładny. Mam wątpliwości co do tego, aby kamuflaż malowany był też od wewnętrznej strony schurzenów. W celu rozwiania wątpliwości kolegi "Mierza" , informuję iż na wewnętrznych stronach ekranów bocznych nie ma kamuflażu , jedynie zabrudzenia , otarcia i inne czynniki atmosferyczne . Dziękuję za komentarz , i pozdrawiam . adamus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi