GrzesiekW Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Cześć . Rozpoczynam kolejny pojazd. Planuję na nim przećwiczyć kolejne techniki więc efekty mogą być różne . Skleciłem i pomalowałem już wnętrze. Składalność ciężko ocenić - wanna ma słabe spasowanie i są z nią problemy - reszta jak na razie super. Nie przewiduję większej waloryzacji. Model ma dobrej jakości detale - dodam jedynie lufę od RB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski_Czołgista Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 No, no. Fajny zestaw. Sam chyba kupię. Będę zaglądał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAMIL90 Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Zapowiada się kolejny bardzo dobry model w twoim wykonaniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Nie próżnujesz. Wnętrze ładne. Jak planujesz zostawić tą przednia płytę otwartą to trzeba by dorobić coś jak wentylator, dmuchawę czy co to było. Jest u mnie w warsztacie z Pz. I. Fakt, wanna spasowana trochę kiepsko, ale za to detal dość ładny - mam na myśli zestaw nie twój model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts