GrzesiekW Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Cześć . Rozpoczynam kolejny pojazd. Planuję na nim przećwiczyć kolejne techniki więc efekty mogą być różne . Skleciłem i pomalowałem już wnętrze. Składalność ciężko ocenić - wanna ma słabe spasowanie i są z nią problemy - reszta jak na razie super. Nie przewiduję większej waloryzacji. Model ma dobrej jakości detale - dodam jedynie lufę od RB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 No, no. Fajny zestaw. Sam chyba kupię. Będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Zapowiada się kolejny bardzo dobry model w twoim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Czerwca 2014 Share Napisano 2 Czerwca 2014 Nie próżnujesz. Wnętrze ładne. Jak planujesz zostawić tą przednia płytę otwartą to trzeba by dorobić coś jak wentylator, dmuchawę czy co to było. Jest u mnie w warsztacie z Pz. I. Fakt, wanna spasowana trochę kiepsko, ale za to detal dość ładny - mam na myśli zestaw nie twój model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi