Super Moderator jawkers Napisano 14 Października 2007 Super Moderator Share Napisano 14 Października 2007 Subaru Impreza WRC '03 1:24 Heller Pudełko Instrukcja Kalkomania Wypraski Niektóre opony mają jakieś wcięcia i odbicia z jednej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janex Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Nie ma to jak tamka. Brak porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 14 Października 2007 Share Napisano 14 Października 2007 Mam go i załuje że go kupiłem jakość na zerowym poziomie... a o kalkach nie wspomne TRAGEDIA.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 (edytowane) Witam sklejałem to kiedyś i nie byłem zadowolony z tego modelu . Ale wydaje mi się że dla początkujących ten model jest ok Pozdro Edytowane 24 Października 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 16 Października 2008 Share Napisano 16 Października 2008 czarny wyłącz CAPS LOCKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 zastanawiałem się nad zakupem tego modelu, ale teraz widze że to jeden z tych których nie należy oglądać z bliska i w żadnym wypadku nie zaglądać pod spód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi