Ipkinss Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 Czołem! Chociaż jestem zadeklarowanym samolociarzem, to seria Wrzesień 1939 bardzo mi się spodobała i staram się w miarę na bieżąco sklejać polskie maszyny. Prezentuję ostatnie dwa polskie modele czyli wozy opancerzone wz. 34. Wzory kamuflażu ściągnąłem ze zdjęć odrestaurowanych egzemplarzy. Jestem zadowolony z tego, jak kamuflaż wyszedł. Wszystkich znawców pancernego września proszę jednak o wyrozumiałość Polska rodzinka w komplecie Pozdrowienia Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Ziętek Napisano 7 Czerwca 2014 Share Napisano 7 Czerwca 2014 Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Czerwca 2014 Share Napisano 8 Czerwca 2014 Ładne szkraby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 8 Czerwca 2014 Share Napisano 8 Czerwca 2014 Bardzo ładnie się prezentują Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Czerwca 2014 Share Napisano 8 Czerwca 2014 Fajne maleństwa ___________________________________________________________________ Na warsztacie: Ar-2 - Amodel 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi