Kosynier Napisano 9 Czerwca 2014 Share Napisano 9 Czerwca 2014 To już ostania galeria na dzisiaj. Model PzP. Najmniejszy z całej trójki a miał najwięcej części ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 10 Czerwca 2014 Share Napisano 10 Czerwca 2014 Ładne maleństwo ale to cieniowanie/rozjaśnienia drobniejszych elementów chyba zbyt kontrastowe - poza tym pchełka fajnie Ci wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 10 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 10 Czerwca 2014 Według mnie przy tak małym modelu bez mocnych rozjaśnień detale by znikły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 10 Czerwca 2014 Share Napisano 10 Czerwca 2014 Zapewne masz rację - nigdy nie robiłem tak małego pojazdu - może to kwestia fotek lub ustawień monitora ale mnie wydają się trochę przesadzone (zwłaszcza w BA-10) Pewnie inaczej się to prezentuje w rzeczywistości. Mimo tego model naprawdę mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 10 Czerwca 2014 Share Napisano 10 Czerwca 2014 Cieniowanie przy tej skali to jak strzelanie do wróbli z armaty czołgowej. Kawał dobrej roboty. Przecież to maleństwo jest mniejsze od zapałki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 10 Czerwca 2014 Share Napisano 10 Czerwca 2014 w tej skali to majstersztyk. gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 Oglądając Twoje modele w skali mikro nasuwają mi się 2 krytyczne uwagi - jedna to zbyt ciemne cieniowanie(kolor bazowy?) dla tak małej skali wg mnie powinieneś zaczynać od jaśniejszych barw i nawet model przejaskrawić ... Efekt bardzo małej skali mocno zaciemnił wynik, w 35 taki dobór farb byłby najprawdopodobniej strzałem w 10... w 100 jest nieco za ciemno dla mnie... Druga uwaga to kadrowanie zdjęć - chciałbym oglądać więcej tak dobrze wykonanego modelu a nie tła A ogólnie modele na mocną 5 przy ogólnym wysokim poziomie moje marudzenie to tylko bardzo drobna uwaga ;) Dawaj więcej takich prac! Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosynier Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2014 Spoko każda konstruktywna krytyka jest mile widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Czerwca 2014 Share Napisano 11 Czerwca 2014 Ładny mikrus. Michał ma rację z kadrowaniem zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi