Messer Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Witam, Kolejny model spod mojej ręki. Trudno się zaczynało a o dziwo się szybko skończyło... Ogólnie model bardzo słaby. Wnętrze nadrabia detalami, nie mniej jednak najgorszym elementem jest oszklenie - w ogóle nie pasuje... Ale kolejny model ciekawego mercedesa skończony I kilka na ciemnym tle: Pozdrawiam Messer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thombike Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 (edited) Noooo...do paru rzeczy mozna by się było przyczepić ale są to wady modelu jako takiego a nie wykonania. Te wycieraczki to raczej skali nie trzymają i lepiej by przypasowały do Actrosa Mnie tylko gryzie (prywatnie) malowanie felg. Są to trzyczęściówki wiec najczesciej innej barwy jest samo "wypełnieni" a rant ze srubami jest zwykle (podkreślam zwykle) w naturalnym kolorze aluminium. Ale I tak jest spoko. Edited June 10, 2014 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadzior Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Ja już swoje napisałem w warsztacie. Tu napiszę tylko jedno, ładny model Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ginger Posted June 10, 2014 Share Posted June 10, 2014 Jak wiadomo grafiki spod Twoich rąk to poezja jak dla mnie . Jedyne co mi nie pasuje to ,te wycieraczki i malowanie felg . Mimo to i tak jesteś mistrz jak dla mnie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messer Posted June 11, 2014 Author Share Posted June 11, 2014 Dzięki Panowie Jak by ktoś chciał się porwać na sklejanie tego modelu to szczerze doradzam - szkoda nerwów :P Pozdrawiam Messer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpl Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 Bardzo ładnie wyszło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messer Posted August 2, 2014 Author Share Posted August 2, 2014 Dziękuje za opinie Lakier to kameleon a dokładniej jego uboższa wersja czyli flip-flop ( mniejsza ilość kolorów i pół-odcieni ). Pozdrawiam Messer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts