Messer Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 Witam, Kolejny model spod mojej ręki. Trudno się zaczynało a o dziwo się szybko skończyło... Ogólnie model bardzo słaby. Wnętrze nadrabia detalami, nie mniej jednak najgorszym elementem jest oszklenie - w ogóle nie pasuje... Ale kolejny model ciekawego mercedesa skończony I kilka na ciemnym tle: Pozdrawiam Messer Cytuj
Thombike Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Noooo...do paru rzeczy mozna by się było przyczepić ale są to wady modelu jako takiego a nie wykonania. Te wycieraczki to raczej skali nie trzymają i lepiej by przypasowały do Actrosa Mnie tylko gryzie (prywatnie) malowanie felg. Są to trzyczęściówki wiec najczesciej innej barwy jest samo "wypełnieni" a rant ze srubami jest zwykle (podkreślam zwykle) w naturalnym kolorze aluminium. Ale I tak jest spoko. Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Gość Cytuj
kadzior Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 Ja już swoje napisałem w warsztacie. Tu napiszę tylko jedno, ładny model Cytuj
ginger Napisano 10 Czerwca 2014 Napisano 10 Czerwca 2014 Jak wiadomo grafiki spod Twoich rąk to poezja jak dla mnie . Jedyne co mi nie pasuje to ,te wycieraczki i malowanie felg . Mimo to i tak jesteś mistrz jak dla mnie ;) Cytuj
Messer Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Napisano 11 Czerwca 2014 Dzięki Panowie Jak by ktoś chciał się porwać na sklejanie tego modelu to szczerze doradzam - szkoda nerwów :P Pozdrawiam Messer Cytuj
Messer Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Napisano 2 Sierpnia 2014 Dziękuje za opinie Lakier to kameleon a dokładniej jego uboższa wersja czyli flip-flop ( mniejsza ilość kolorów i pół-odcieni ). Pozdrawiam Messer Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi