Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Kolejny model spod mojej ręki. Trudno się zaczynało a o dziwo się szybko skończyło... Ogólnie model bardzo słaby. Wnętrze nadrabia detalami, nie mniej jednak najgorszym elementem jest oszklenie - w ogóle nie pasuje...

Ale kolejny model ciekawego mercedesa skończony

galeria.jpg

galeria1.jpg

galeria2.jpg

galeria4.jpg

galeria5.jpg

galeria7.jpg

galeria8.jpg

galeria10.jpg

galeria11.jpg

galeria12.jpg

I kilka na ciemnym tle:

galeria14.jpg

galeria15.jpg

galeria17.jpg

galeria18.jpg

galeria19.jpg

galeria20.jpg

galeria21.jpg

Pozdrawiam

Messer

Napisano (edytowane)

Noooo...do paru rzeczy mozna by się było przyczepić ale są to wady modelu jako takiego a nie wykonania. Te wycieraczki to raczej skali nie trzymają i lepiej by przypasowały do Actrosa

Mnie tylko gryzie (prywatnie) malowanie felg. Są to trzyczęściówki wiec najczesciej innej barwy jest samo "wypełnieni" a rant ze srubami jest zwykle (podkreślam zwykle) w naturalnym kolorze aluminium. Ale I tak jest spoko.

Edytowane przez Gość
Napisano

Ja już swoje napisałem w warsztacie.

Tu napiszę tylko jedno, ładny model

Napisano

Jak wiadomo grafiki spod Twoich rąk to poezja jak dla mnie . Jedyne co mi nie pasuje to ,te wycieraczki i malowanie felg .

Mimo to i tak jesteś mistrz jak dla mnie ;)

Napisano

Dzięki Panowie

Jak by ktoś chciał się porwać na sklejanie tego modelu to szczerze doradzam - szkoda nerwów :P

Pozdrawiam

Messer

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Dziękuje za opinie

Lakier to kameleon a dokładniej jego uboższa wersja czyli flip-flop ( mniejsza ilość kolorów i pół-odcieni ).

Pozdrawiam

Messer