Marek111 Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 Witam, jest to mój pierwszy prezentowany na tym forum model. Sklejony jak w rekordowym czasie (jak na mnie ), składało się go przyjemnie części jest mało ale są bardzo dobrze wykonane. Sami oceńcie jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 19 Czerwca 2014 Super Moderator Share Napisano 19 Czerwca 2014 Cześć! Mnie się podoba - chętnie bym zobaczył więcej zdjęć samej podstawki - tam zdaje się ładnie urwałeś jeden z narożników. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 i to urwanie to właśnie niekiepski smaczek. model też ładnie wygląda.Tylko tłumik nieco za mocno "zabłocony" . Jakby go po 50 latach z wody wyciagnęli niemiaszki i na nówkę czołg zapodali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 ładny model a na żywca jeszcze lepszy. i drzewko ostatecznie wyszło dobrze. poprosze więcej i czekam na TKSa bo masz potencjał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 Ładna praca, o tłumiku już było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi