Hamman Napisano 21 Czerwca 2014 Share Napisano 21 Czerwca 2014 Modele odnalazłem w kartonie, zostały one sklejone przeze mnie około 10 lat temu. Nie posiadają praktycznie żadnych kalkomanii ale się trzymają. Na dzień dzisiejszy na pewno kilka rzeczy bym zrobił zupełnie inaczej ale jest tak jak zostało to dawno temu zrobione. Commando Hummer: M113: LAV-25 Piranha: Leopard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 21 Czerwca 2014 Share Napisano 21 Czerwca 2014 Leo ładnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 21 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2014 dzięki, dodam jeszcze że modele były malowane pędzlem i tylko humbrolami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Czerwca 2014 Share Napisano 21 Czerwca 2014 Kolorystyka dość jarmarczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 21 Czerwca 2014 Share Napisano 21 Czerwca 2014 Specjalistą nie jestem jedynie sklejaczem amatorem ale jeśli chodzi o efekt to mam dość mieszane uczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalZ Napisano 25 Czerwca 2014 Share Napisano 25 Czerwca 2014 jak na ok.10 lat temu ,to lipy nie ma, chodź same barwy .... naprawdę "odpustowe" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 4 Lipca 2014 Share Napisano 4 Lipca 2014 Gwoli ścisłości to nie M113 ale M163 nazywany Vulcan sklejone ładnie tylko te wściekłe kolory. W sklepie nie było nikogo kto by Ci doradził (sprzedawcy zazwyczaj się orientują)?.Zrób remont Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi