MWALLO Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 (edytowane) Jak w opisie-skala 1/35. Zapraszam do oglądania. Pozdrawiam Michał Edytowane 24 Listopada 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 MWALLO - zaszalales z Picasa widze... Model fajniutki Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 17 Października 2007 Autor Share Napisano 17 Października 2007 MWALLO - zaszalales z Picasa widze... Model fajniutki Pozdr. Pawel Czemu- robie w namiocie antycieniowym fotki przy świetle stałym w Picassie tylko wyostrzyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 Czemu- robie w namiocie antycieniowym fotki przy świetle stałym w Picassie tylko wyostrzyłem. - nie bylo zabawy z kolorami ? Mysle ze uzywales filtrow - bo cienie tez Ci wyszly na przejsciach do bialego - zolte. Dokladnie taka sama "temperatura" co na modelu. Zwiekszales kontrast i jasnosc ? Dobra juz sie zamykam.... Model fajniutki - pisze jeszcze raz & fotki tez urokliwe Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio934 Napisano 17 Października 2007 Share Napisano 17 Października 2007 Fajny model i extra fotki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Ja tez tak chcę Dla mnie modelik jest +6 x +6/6. Jak zrobiłeś takie superowe przejścia, ze na srodku jest jasny a na krawedziach ciemny ( oby nie areo- mam popsute). Daj jakąś relację od początku do końca bo na pewno się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DBauer Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Świetne pierwszy raz coś takiego widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Ładnie ładnie Wykończeniówka robi świetne wrażenie. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 28 Listopada 2007 Share Napisano 28 Listopada 2007 Podzielam zdanie poprzedników, dobra robota. No nie często spotykany model. Tak dalej. michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 29 Listopada 2007 Share Napisano 29 Listopada 2007 zdecydowanie jeden z lepszych modeli jakich widzialem duze brawa dla autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 30 Listopada 2007 Share Napisano 30 Listopada 2007 Świetne pierwszy raz coś takiego widze. i masz rację bo nic takiego nie istniało...jest to działo ZIS-3 ożenione z tamiyowskim podwoziem Sdkfz. 7 z oberżniętymi błotnikami. Czy to jest model? Ważne że ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 1 Grudnia 2007 Share Napisano 1 Grudnia 2007 Jak zwykle przesycony cienowaniem....ale ogólnie dobry jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 1 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2007 Świetne pierwszy raz coś takiego widze. i masz rację bo nic takiego nie istniało...jest to działo ZIS-3 ożenione z tamiyowskim podwoziem Sdkfz. 7 z oberżniętymi błotnikami. Czy to jest model? Ważne że ładny. Wkrótce prawdziwa Diana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi