bartek33365 Napisano 22 Lipca 2014 Share Napisano 22 Lipca 2014 Witam w galerii Forda. Relację z budowy można zobaczyć tutaj http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=87&t=44369 Model robiło mi się bardzo przyjemnie. Na początku planowałem zrobić Forda w 1/72, ale na szczęście Tomek Mańkowski podsunął mi 48 która nie ma porównania do 72, za co wielkie dzięki Tyle gadania, reszta jest w warsztacie. Czas na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Lipca 2014 Share Napisano 22 Lipca 2014 Model ładny, tylko fotki słabe - światło zdaje się że z okna? Możesz jeszcze lampy "szkłem" wypełnić. Ja używam Vallejo Still Water, ale słyszałem ze można także spróbować Humbrol Clearfix - osobiście jeszcze nie testowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tremac Napisano 22 Lipca 2014 Share Napisano 22 Lipca 2014 Podoba sie Razem z podstawka bardzo ladnie sie prezentoje Co do wspomnianego przez Krisa clerfixa kiedys probowalem i rzeczywiscie ladny efekt daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 Fajna scenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1970 Napisano 23 Lipca 2014 Share Napisano 23 Lipca 2014 Fajny . Lampy jak pisali koledzy wcześniej i jak na mój gust to mogłeś jednak wnętrze mu dorobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 23 Lipca 2014 Super Moderator Share Napisano 23 Lipca 2014 Super ten model! Scenka też mi się bardzo podoba - fajnie, że Ci się chciało tak relatywnie mało popularną konstrukcję zbudować. pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi