Hamman Napisano 28 Lipca 2014 Share Napisano 28 Lipca 2014 Rozpadające się kalkomanie: Próbowałem je poskładać z takich części ale się nie da :( W całości wyglądają tak: Oprócz reklamacji jaką już złożyłem proszę o podanie sklepu skąd kupię dobre kalkomanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Lipca 2014 Share Napisano 28 Lipca 2014 Widzę, że u tego producenta to się coś często zdarza. Miałem dokładnie te same kłopoty rok temu z kalkami do modelu F-5... Zareklamowałem i dostałem nowy zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 28 Lipca 2014 Autor Share Napisano 28 Lipca 2014 reklamacje już złożyłem, a jak dostałeś nowe kalki to były już dobre?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 28 Lipca 2014 Share Napisano 28 Lipca 2014 Niestety nie wiem, mam je ciągle nierozpakowane, bo model o którym wspominałem był już ukończony. Rozpadły mi się m.in, kalki z malowaniem na stateczniku pionowym i sam to malowanie wykonałem. Ale reklamację załatwili bez gadania. Trochę mnie Twój post zmartwił, bo ta firma ma fajne kalki w ofercie, a tu wygląda na to, że zdarzają im się solidne wpadki i nie wiem teraz, czy warto je kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 28 Lipca 2014 Autor Share Napisano 28 Lipca 2014 Mają faktycznie bardzo ciekawe kalkomanie dlatego od nich kupiłem i nie spodziewałem się że będą wadliwe :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 28 Lipca 2014 Autor Share Napisano 28 Lipca 2014 a podpowiecie gdzie kupię jakieś dobre kalkomanie do tego SH-60B bo teraz zostałem całkiem bez kalkomanii :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 28 Lipca 2014 Share Napisano 28 Lipca 2014 Liquid decal film od Microscale mógłby zapobiec problemowi rozpadania się kalek. http://www.microscale.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=MI-12&Category_Code=FINPROD&Product_Count=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 29 Lipca 2014 Autor Share Napisano 29 Lipca 2014 Pewnie i by to pomogło ale musiałbym wiedzieć wcześniej że te kalkomanie się rozpadną - a to chyba ciężko przewidzieć :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Lipca 2014 Share Napisano 29 Lipca 2014 Ja zawsze nowe kalki sprawdzam, np na logo producenta z arkusza, albo nieużywanych oznaczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 29 Lipca 2014 Autor Share Napisano 29 Lipca 2014 Jak dotąd nigdy takiego problemu nie miałem, ale teraz mam nauczkę i każde kalkomanie będę sprawdzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 18 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2014 Reklamacja została uznana w formie zwrotu pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeliusManu Napisano 18 Sierpnia 2014 Share Napisano 18 Sierpnia 2014 a podpowiecie gdzie kupię jakieś dobre kalkomanie do tego SH-60B bo teraz zostałem całkiem bez kalkomanii :( Chętnie pomożemy. Możemy wykonać potrzebne kalki. Proszę do nas napisać na: biuro@meliusmanu.pl jeśli temat jest aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi