Artur Wałachowski Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Karaluch-11 cm długości,6 cm szerokości,pełne wnętrze którego mało co widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danio934 Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Coś pięknego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 małe jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Oooo już go skończyłeś, bardzo fajny, lubię ponure klimaty...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wladek Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Piękny model Lubie wałkowanie Września '39 Więc czekam na kolejny twój model z tego okresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunspot Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Jak Artur zrobi model to niema h.. we wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Król Artur! Świetny model! Ale czy nie za dużo na nim rdzy. Wygląda jak we wrześniu ale..1942 roku Ogólnie świetnie się prezentuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 Bardzo fajny. Mam nadzieję, że go live zobaczę u nas na zawodach w Lublinie. Bo się chyba nic nie zmieniło z przyjazdem. Szkoda tylko, że tego wnętrza nie widać. Pozdrawiam I.Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 22 Października 2007 Autor Share Napisano 22 Października 2007 Szkoda tylko, że tego wnętrza nie widać. Widać, tylko trzeba latarką zaświecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Artur powiedz mi jak malujesz trzonki narzędzi bo ja juz tydziń dedukuje jak to ładnie zrobić i nic mi nie wychodzi ? Może inni maja jakieś ciekawe pomysły lub sposoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 wyglada jak prawdziwy... świetna robota moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Świetna robota. BARDZO realistyczny. GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommar Napisano 1 Listopada 2007 Share Napisano 1 Listopada 2007 Bardzo ładny! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi