templess Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Witam serdecznie. Z warsztatem wystartowałem bardzo późno. Ale lepiej późno niż wcale. Historię Starówki wszyscy znają, więc bez rozpisywania. Model to Tamiya. Okazało się że jest bardzo uproszczony i trzeba było dorabiać trochę wnętrza. Najwięcej problemu sprawiło poszukiwanie sposobu mocowania tłumika z powodu braku błotników i wejścia rury wydechowej do komory silnika. Przepraszam za zsdjęcia. Lepszych nie jestem na razie w stanie zrobić. Zapraszam do galerii; Cytuj
bazylms Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Super że udało się zdążyć. Mam nadzieję że uda Ci się zrobić lepsze fotki. Nie dało rady gąsienic do górnych kółek przykleić? Cytuj
templess Napisano 1 Sierpnia 2014 Autor Napisano 1 Sierpnia 2014 Wszystko na szybko, żeby zdążyć. Ogniwka mam ogniwkowe i wymienię Cytuj
bazylms Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 To dobrze, będzie jeszcze lepszy efekt. Cytuj
Piotr_P Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 szybko ale efektownie...świetnie wyszło i cieszę się ,że zdążyłeś bo zawodników niewielu było niestety Cytuj
Rack Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Świetna praca, do tego w takim tempie - gratulacje !!! . Cytuj
hiwis Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Tempo kolega miał iście ekspresowe ale wykonanie na tym nie ucierpiało, a jakieś poprawki widzę już zapowiadane. Kolejny fajny model w superfajnym projekcie grupowym - Gratulacje Pozdrawiam Marcin Cytuj
Seb Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Dodam jeszcze, że ramka z tzw "dupy" Pzdr Cytuj
templess Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Napisano 2 Sierpnia 2014 Dziękuje panowie za opinie. Czasu było rzeczywiście mało i są pewne niedociągnięcia. Gąski z czasem wymienię na ogniwkowe. Figurki nie zdąrzyły dotrzeć, ale już pójdą do Szarego Wilka. W tej chwili siły mobilizuje na panterze Magda -Pudel. Większość elementów układanki już dotarła. Kagero zrobiło miłą niespodziankę ogłaszając konkurs na pojazd Powstania Warszawskiego. Jeszcze dwa miesiące to na spokojnie można zrobić . Dodam jeszcze, że ramka z tzw "dupy" To moje standartowe ramki. Nie zdążyłem tylko wypełnić środka i tym samym podnieść podłoża. Swoją drogą co komu wchodzi do dupy to już nie moja sprawa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi