templess Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Witam serdecznie. Z warsztatem wystartowałem bardzo późno. Ale lepiej późno niż wcale. Historię Starówki wszyscy znają, więc bez rozpisywania. Model to Tamiya. Okazało się że jest bardzo uproszczony i trzeba było dorabiać trochę wnętrza. Najwięcej problemu sprawiło poszukiwanie sposobu mocowania tłumika z powodu braku błotników i wejścia rury wydechowej do komory silnika. Przepraszam za zsdjęcia. Lepszych nie jestem na razie w stanie zrobić. Zapraszam do galerii; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Super że udało się zdążyć. Mam nadzieję że uda Ci się zrobić lepsze fotki. Nie dało rady gąsienic do górnych kółek przykleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 1 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Wszystko na szybko, żeby zdążyć. Ogniwka mam ogniwkowe i wymienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 To dobrze, będzie jeszcze lepszy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 szybko ale efektownie...świetnie wyszło i cieszę się ,że zdążyłeś bo zawodników niewielu było niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Świetna praca, do tego w takim tempie - gratulacje !!! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Tempo kolega miał iście ekspresowe ale wykonanie na tym nie ucierpiało, a jakieś poprawki widzę już zapowiadane. Kolejny fajny model w superfajnym projekcie grupowym - Gratulacje Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 1 Sierpnia 2014 Share Napisano 1 Sierpnia 2014 Dodam jeszcze, że ramka z tzw "dupy" Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Dziękuje panowie za opinie. Czasu było rzeczywiście mało i są pewne niedociągnięcia. Gąski z czasem wymienię na ogniwkowe. Figurki nie zdąrzyły dotrzeć, ale już pójdą do Szarego Wilka. W tej chwili siły mobilizuje na panterze Magda -Pudel. Większość elementów układanki już dotarła. Kagero zrobiło miłą niespodziankę ogłaszając konkurs na pojazd Powstania Warszawskiego. Jeszcze dwa miesiące to na spokojnie można zrobić . Dodam jeszcze, że ramka z tzw "dupy" To moje standartowe ramki. Nie zdążyłem tylko wypełnić środka i tym samym podnieść podłoża. Swoją drogą co komu wchodzi do dupy to już nie moja sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi