Rack Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam, dokładnie dziś, 2 sierpnia 70 lat temu, Powstańcy, głównie z Batalionu "Kiliński", zdobyli niemiecki pojazd Jagdpancer 38(t) HETZER. Uszkodzenia Hetzera udało się szybko usunąć w warsztach Poczty Polskiej i pojazd został włączony do służby jako "Chwat". Niniejszą skromną pracą, chciałbym upamiętnić czyn Powstańców - Chwała Bohaterom !!!. Usiłowałem przedstawić "Chwata" z etapu napraw w warsztatach Poczty Polskiej. Model nie ma sklejonej góry z dołem. Zostawiłem tak, by mieć możliwość wykonania wnętrza przedziału silnikowego w przyszłości. Dziękuję wszystkim, opininującym, komentującym i zaglądającym do warsztatu za pomoc i doping . Edytowane 20 Grudnia 2018 przez Rack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Piękny model, brawo. Cieszę się że udało Ci się go ukończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Dziękuję Krzysztof, szczególnie za doping do samego końca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) Dziękuję PaRazo . Wykazałeś czujność i spostrzegawczość z tym śladem po linie - nie mogłem więc o tym zapomnieć . Muszę tylko jeszcze na spokojnie nad nim jeszcze troszku popracować, gdy zabiorę się za wnętrze . Edytowane 20 Grudnia 2018 przez Rack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 O i mamy Chwata w dwóch skalach....fajnie że skończony i świetnie wygląda. Ślad po linie tez podnosi realizm. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
templess Napisano 2 Sierpnia 2014 Share Napisano 2 Sierpnia 2014 Dzięki Twojemu warsztatowi dowiedziałem się o Chwacie paru rzeczy o których nie miałem pojęcia. Na pewno się przydadzą przy budowie. Jarku gratulacje i dzięki za wzięcie udziału w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 2 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2014 O i mamy Chwata w dwóch skalach....fajnie że skończony i świetnie wygląda. Ślad po linie tez podnosi realizm. Gratuluję Dziękuję . Twój warsztat bardzo mnie motywował i pomógł. Udało się, większy brat - Chwat się zameldował . Ja w przyszłości popracuję nad wnętrzem, a Ty, mam nadzieję, dokończysz scenkę, bo zapowiada się super ciekawie . Dzięki Twojemu warsztatowi dowiedziałem się o Chwacie paru rzeczy o których nie miałem pojęcia. Na pewno się przydadzą przy budowie. Jarku gratulacje i dzięki za wzięcie udziału w projekcie Dziękuję Robert, udział w projecie jest dla mnie zaszczytem . Miło, że warsztat będzie przydatny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi