rucek Napisano 4 Września 2014 Share Napisano 4 Września 2014 Prawym przyciskiem myszy na plik zdjęcia, otwórz za pomocą paint, jak ci się otworzy to wybierasz ikonke zmień rozmiar, przeskakujesz na drugą zakładkę i wpisujesz tam w rozdzielczosci 800 i zapisz. Ta daaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 4 Września 2014 Autor Share Napisano 4 Września 2014 Dobrze, ale spóźniłeś się z tym o 4min Przyszłe już obiecuję, będą w normalnym rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Września 2014 Share Napisano 4 Września 2014 Ściągnij sobie jakiś darmowy program do obróbki zdjęć. Zmieniając foty w Paincie pogorszysz ich jakość przy zapisywaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 7 Września 2014 Autor Share Napisano 7 Września 2014 W weekend nic nie podziałałem, ale za to zgarnąłem kilka nagród na Świdnickim Festiwalu. Najbardziej to się chyba cieszę z nagrody od grupy z Łasku No i oczywiście jeszcze raz podziękowania dla sponsorów i organizatorów oraz gratulacje dla reszty uczestników Największy problem tylko później to załadować jakoś na skuter Aaa, no i zdjęcia są już w normalnych rozmiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 A można wiedzieć, za które modele dostałeś te nagrody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 7 Września 2014 Autor Share Napisano 7 Września 2014 Nagrodzone są tak naprawdę 2 modele na 4 wystawione(kategoria jeszcze junior). Saab: viewtopic.php?f=64&t=44213 Orzeł: viewtopic.php?f=77&t=43920 Czyli z wyróżnieniami dostałem oba modele IBG(Marmon Herrington i Bussing Nag 4500), Mustanga z Airfixu i książeczki. Za Saaba dostałem też nagrodę od ekipy z Łasku, a F-15 to nagroda od tajemniczego Krzysztofa Trzeba jakąś szafę zagospodarować, bo do obecnej już nic więcej nie wepchnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 No to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 7 Września 2014 Autor Share Napisano 7 Września 2014 Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 8 Września 2014 Autor Share Napisano 8 Września 2014 I pomalowany Zdążyłem jeszcze zamaskować hamulce, to jutro je psiknę ciemniejszym odcieniem. Już wkrótce koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 9 Września 2014 Autor Share Napisano 9 Września 2014 Położyłem Dark Aluminium na hamulce, pomalowałem czerwony pas na stateczniku i zacząłem kalki. Pozostało mi położyć 4 szachownice(niestety nie znalazłem w zasobach szachownic starego typu, więc muszą być takie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 15 Września 2014 Autor Share Napisano 15 Września 2014 Ostatnia prosta Pozostało dokleić owiewkę, maszt anteny, fotel wstawić i dodać jakieś 2 czujniki od dołu. Przy okazji dziękuje za użyczenie aparatu panu Arkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 15 Września 2014 Share Napisano 15 Września 2014 Fotel nie jest przypadkiem za wysoko czy to tylko złudzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 15 Września 2014 Autor Share Napisano 15 Września 2014 Fotel tylko tak o włożyłem, jeszcze nie przyklejony(pisałem że jeszcze nie wstawiony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 15 Września 2014 Share Napisano 15 Września 2014 Ok spoko :-) Czekam wiec na final... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Z Napisano 17 Września 2014 Autor Share Napisano 17 Września 2014 Zapraszam do galerii http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=45389 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi