krzysztof66 Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Witam do oceny poddaję mój ostatni wypust,model z zrobiony z pudła.Specjalnie go nie tyrałem gdyż uważam że nie mam do tego ręki ale myślę że pod waszym okiem dojdę do tego. Ale cóż koniec gadania i zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christophorus21 Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 Tak czyste i ładne nie wyjeżdżały chyba nawet z fabryki Na minus- nie usunąłeś szwów z opon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregor szc Napisano 4 Sierpnia 2014 Share Napisano 4 Sierpnia 2014 A mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Popracuj nad obiciami błotem kurzem itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregor szc Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 A ja mam pytanie do wszystkich "kochających" brudzenie. Czy to jest naprawdę niezbędne? Czy faktycznie to, że model jest brudny i podniszczony to takie super? Mogę zrozumieć to gdy model jest wykorzystany w dioramie. Gdy stoi na półce to nawet dobrze że wygląda jakby wyjechał z fabryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 To czy model zrobisz z elementami wskazującymi na używanie go bojowo czy nie to Twoja wola. Model jest Twój i Ty decydujesz jak go zrobić.Czy ma wyglądać jak z fabryki nawet bez testów jazdy w terenie.(Nie mówiąc nic o udziale w walce.) Realistycznie, czy S-F, czy po swojemu. Poprosisz o opinię i takową dostaniesz od różnych modelarzy o różnych poglądach.Nawet tych skrajnych. Zaznaczam że ja nie "kocham" brudzenia, ale chcę, aby model wyglądał jak najbardziej realistycznie.Po to są np. oznaczenia jednostek czy wzory malowania itp. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 5 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Dobra postaram się go zmęczyć trochę,choć nie jestem pewien do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 5 Sierpnia 2014 Share Napisano 5 Sierpnia 2014 Pamiętaj że to Twoja decyzja!!!!! Zgodnie z przysłowiem - "jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz". Tylko ćwiczenia poprawią technikę. Trzymam kciuki - powodzenia. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi