Apache Napisano 8 Sierpnia 2014 Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Witam Chciałbym zaprezentować mój pierwszy model czołgu. Mam na dzieję, że nie zrobiłem przy nim dużo błedów i jest w miarę poprawnie zrobiony, ale to już zastawiam do ocenienia bardziej doświadczonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 8 Sierpnia 2014 Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Su-152 to zupełnie nie moja bajka , ale czysto modelarskie spostrzerzenia.Bardzo fajna bestia. Co pierwsze rzuca się w oczy - to wykonanie czyste estetyczne. Kolejne to niewyraźne fotki.Model naświetlony z jednej(lewej) strony, przez co reszta jest w cieniu. Nadbudowa "wisi" w powietrzu.Widać to dokładnie na zdjęciu 2-gim - 3-cim cały przód odstaje od reszty. Szparkę widać też na widoku od tyłu fotka 4-ta.Lewa strona dotyka kadłuba i w prawo unosi się do góry.(Tak chyba nie powinno być?) Lewa strona kół lewituje.Fajnie wygląda ta lekko uszkodzona gąsienica lewa u góry.Można by było śmignąć metalizerem obręcze kół. Koła są obite ale bardzo czyste podobnie gąski.Może trochę pyły lub błotka. Dla potrzeb tego wywodu zerknołem w necie i na fotkach tej bestii z czasów jego świetności większość egzęplarzy ma spory zwis gąsienic.Nie wszystkie ale większość? Jeśli to debiut w pancerce to każdy następny będzie tylko lepszy.Choć i ten jest niezły. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Sierpnia 2014 Share Napisano 10 Sierpnia 2014 Witamy w pancerce. Zdjęcia troszkę słabe, ale jak na pierwszy model to całkiem ładnie się prezentuje. Na telefonie ciężko wychwycić detale, ale do następnego polecam warsztat. P. S. Widzę że coraz więcej was z lotnictwa tutaj przechodzi - cieszy to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi