Apache Napisano 8 Sierpnia 2014 Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Witam Zaczołem sklejać model mi-2 od Aeroplastu.Mam nadzieję że ten warsztat doprowadzę do samego końca. Sklejam z pudła, bez żadnych blach, najwyżej jak coś to sam postaram się coś dorobić . Na początek podłubałem przy wnętrzu, oczywiście nie jest ono skończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 8 Sierpnia 2014 Share Napisano 8 Sierpnia 2014 A którą MI-2jkę robisz?........i czym wyklejałeś wewnętrzne ścianki?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 8 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2014 Wersja śmigłowiec wojskowy, konkretnie egzemplarz 8825. Wyklejałem hipsem 0,25 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 7 Września 2014 Autor Share Napisano 7 Września 2014 Powoli do przodu. Ostatnio jakoś na sklejanie nie miałem czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 7 Września 2014 Share Napisano 7 Września 2014 Siedzenia masz za nisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 7 Września 2014 Autor Share Napisano 7 Września 2014 Ok dzięki, na 2 pierwszych fotkach są przyklejone, na reszcie tylko przymiarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 8 Września 2014 Share Napisano 8 Września 2014 Wiem,zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 15 Września 2014 Autor Share Napisano 15 Września 2014 No cóż, idealny to on nie jest i wymaga odrobiny szpachli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 24 Września 2014 Autor Share Napisano 24 Września 2014 Po wstępnym szpachlowaniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 11 Listopada 2014 Autor Share Napisano 11 Listopada 2014 Witam Ciąg dalszy prac. Od ostatniej aktualizacji trochę się zmieniło. Przede wszystkim ubytki zostały już ładnie obrobione. Dokleiłem też sporo elementów które widać będzie na zdjęciach. Potem przyszedł czas na zbiorniki paliwa i podwozie. Jak widać przekładnia zostanie pokazana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 12 Listopada 2014 Share Napisano 12 Listopada 2014 Czy możesz zmienić tło do zdjęć na jakieś jednolite ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 12 Listopada 2014 Autor Share Napisano 12 Listopada 2014 Spoko wrzuce na jednolitym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 13 Listopada 2014 Autor Share Napisano 13 Listopada 2014 Prosisz i masz : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 16 Listopada 2014 Autor Share Napisano 16 Listopada 2014 Poszedł podkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Listopada 2014 Share Napisano 16 Listopada 2014 Dodaj bambetle w lukach przekładni głównej i chłodnic bo tak jak jest będzie łyso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 16 Listopada 2014 Autor Share Napisano 16 Listopada 2014 Tak dodam bo tam i tak nie pryskałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 18 Listopada 2014 Share Napisano 18 Listopada 2014 A jakie masz plany z tą kratką na przodzie...częściowo wyciętą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 18 Listopada 2014 Autor Share Napisano 18 Listopada 2014 Powiem szczerze, że planów nie mam. W wypraskach była już wycięta :/ Na razie żadnych zmian przy modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 18 Listopada 2014 Share Napisano 18 Listopada 2014 Mnie to na niedolanie wygląda, będziesz musiał coś z tym zrobić :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 18 Listopada 2014 Share Napisano 18 Listopada 2014 Wycięta???......to wybrakowany miałes towar ......chociaz ja wycinałem i tak ten element-zastąpiłem to cieniutkim drucikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 22 Listopada 2014 Autor Share Napisano 22 Listopada 2014 Pierwsze prace przy przekładni http://s1289.photobucket.com/user/apache640/media/DSC_0139_zps57c0612d.jpg.html?sort=3&o=1 http://s1289.photobucket.com/user/apache640/media/DSC_0140_zps083583e6.jpg.html?sort=3&o=0 Sorki za linki ale kopiowanie sie zepsuło coś a na pb nie da sie normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 22 Listopada 2014 Share Napisano 22 Listopada 2014 Oczywiście, że się da Dajesz prawym na obrazku, kopiuj adres obrazka i wklejasz w znaczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi