karambolis8 Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 Oto Ankieta, w której użytkownicy forum Modelwork mogą zagłosować na najlepiej według nich wykonany model w projekcie grupowym "Pojazdy Powstania Warszawskiego". Ankieta kończy się 16.8.2014. Model, który otrzyma największą ilość głosów pojawi się na stronie startowej forum. Zapraszam do głosowania. 1. Sd.Kfz. 251/3 Ausf.D "Jaś" 1:35 autor: bazylms 2. JAGDPANZER 38(t) HETZER "CHWAT" 1:35 autor: Rack 3. Jagdpanzer 38 (T) Hetzer "CHWAT" 1:72 autor: Piotr_P 4. Sd.kfz 251 Starówka 1:35 autor: templess Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 W związku z zakończeniem ankiety i prawdopodobnym pierwszym miejscem mojego modelu (takie przynajmniej wyniki widzę na swoim monitorze) oraz faktem iż model był już prezentowany na stronie głównej forum proszę o umieszczenie zdjęcia modelu który zajął miejsce kolejne. Będę wdzięczny za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
templess Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 Gratulacje Krzychu. Dużo pracy włożyłeś i jak najbardziej się należało. Gratulacje także dla reszty uczestników, zarówno tych co zdążyli ukończyć modele i tych którzy je pewnie dokończą. Dziękuję za udział Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotr_P Posted August 17, 2014 Share Posted August 17, 2014 To i ja pogratuluję zwycięzcy konkursu. Dziękuję również wszystkim uczestnikom za udział oraz pomysłodacy za ten konkurs. Dziękuję przedewszystkim uczestnikom powstania za ich postawę w dniu próby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rack Posted August 18, 2014 Share Posted August 18, 2014 Hej, miałem kilka dni bez netu, więc dopiero dziś, gratuluję Krzysztof ciekawego i świetnie wykonanego modelu oraz zwycięstwa Dziękuję także za otrzymane głosy oraz kibicowanie wszystkim naszym projektom w trakcie trwania konkursu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts