Grzes Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 (edytowane) Znacie jakies zestawy waloryzacyjne do smiglaków Mi-4 ??? A przy okazji tematu 2 pytania o kolory: 1.jakim kolorem (zblizonym) było malowane wnetrze 2. Jaki odcień koloru zielonego był uzywany na śmigłowcach w latach 50-60 ??? Mam sprzeczne dane oliwkowy H 155 lub Zielony leśny H 150... Edytowane 21 Października 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cimek Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 A w jakiej skali? W 1/72 Mi-4 został wydany przez KP w wersji z małą blaszką - wloty powietrza (żaluzje) drzwi i jeszcze jakieś drobne elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Barcz Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 http://www.ciromodels.com/ Polecam-TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Do nabycia w Modelimexie. Cały zestaw około 36 ojro plus wysyłka - z Czech jakieś 15-18 złoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Października 2007 Autor Share Napisano 21 Października 2007 Przepraszam, juz dopisałem skalę... Dzięki chłopaki za pomoc A jak tam z kolorystyką ??? Pomożecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi