Tazman79 Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Do tych blaszek doplacilem moze 5zl? Az sam bylem zaskoczony ze sciagneli mi te blaszki i sprzedali praktycznie po kosztach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Ja rozumiem, ale uważam że szybciej, wygodniej i zawsze taniej będzie jeśli sam sobie ściągnę, niż gdyby mi to ktoś ściągnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 http://m.ebay.com/itm/360832449521?nav=SEARCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Dzięki, znam kilka miejsc gdzie to można kupić. I chyba kupię, choć kalkomanie są dopasowane do modelu Hasegawy, co mnie trochę martwi, bo w przypadku dużych kalek które są przeznaczone na duże powierzchnie, jak np. na stateczniki pionowe, może się okazać że coś nie będzie idealnie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Ale bedziesz sciagal ze Stanow? Chodzi o to ze jak by byla przysteona cena to ja bym potrzebowal kalke do wersji B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 A który zestaw konkretnie chciałbyś kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 23 Sierpnia 2014 Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Chodzilo by mi o zestaw FTD48-40 z malowaniem z okazji 60-ej rocznicy eskadry Jolly Rogers ale te kalki z tego co widzialem na stronie sa wyprzedane... Z reszta jak wszystkie z malowaniami Jolly Rogers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2014 Dokładnie. Gdybyś chciał coś kupić to daj znać, bo ja pewnie kupię ten zestaw z kotkiem Felixem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Solo jak bedziesz kupowal kalke do swojego Tomcata to ja poprosze taka sama dla mnie... Mam w planach wersje D tylko z zestawu Hasegawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Ok, ale o którym zestawie konkretnie mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 26 Sierpnia 2014 Share Napisano 26 Sierpnia 2014 Masz na mysli o ktorym zestawie Hasegawy mowie? Jesli tak to o tym http://m.allegro.pl/f-14d-tomcat-cvw-14-pt12-hasegawa-148-wroclaw-i4479691991.html A jesli chodzi Ci o kalke to te z kotkiem feliksem... Jest tam jedno malowanie ktore chcialbym zrobic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 26 Sierpnia 2014 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2014 No właśnie tego zestawu nie da się kupić w sklepach, ale można na eBayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcatsky Napisano 23 Stycznia 2015 Share Napisano 23 Stycznia 2015 FighterTown wznowił i poszerzył zestaw z VF-103 JR. Jakbyście potrzebowali wskazówek co do kalek dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2015 Masz na myśli ten zestaw? Kupiłem go jakiś czas temu w zeszłym roku, bardzo piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcatsky Napisano 23 Stycznia 2015 Share Napisano 23 Stycznia 2015 Dokładnie Brian z FTown pochodzi ze starej szkoły maniaków Kocura, także wie co dobre A wszystko zaczęło się od firmy VF-Decals i takiego produktu gdzie Brian Marbrey i Brian Plescia i jeszcze kilku ludków z ARC dali coś takiego >>>VF-Decals<<< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 23 Stycznia 2015 Share Napisano 23 Stycznia 2015 https://www.scalemates.com/search-solr.php?fkSECTION%5B%5D=All&q=Grumman+F-14+Tomcat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 23 Stycznia 2015 Share Napisano 23 Stycznia 2015 Kupil bym sobie taki zestaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcatsky Napisano 23 Stycznia 2015 Share Napisano 23 Stycznia 2015 Póki co został FighterTown Decals i Furball. Firma VF-Decals nie istnieje, tak samo jak Afterburner Decals - która miała w swojej ofercie również "Czaszki" :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Stycznia 2015 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2015 Te kalki faktycznie są piękne, choć moim zdaniem to co robi Afterburner Decals to jest chyba absolutny top w temacie aftermarketowych kalkomanii, ale być może są jakieś lepsze, których nie znam. Co do czaszek i świetnych kalkomanii, to polecam jeszcze Danger Zone Eduarda - kalkomanie Cartografa to jest po prostu mistrzostwo. Jakoś bezdyskusyjna, może tylko mniej szczegółowe napisy eksploatacyjne, a konkretnie nie wszystkie. Choć akurat kalkomanie z FTD też pod tym względem nie zachwycają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcatsky Napisano 24 Stycznia 2015 Share Napisano 24 Stycznia 2015 Kalki z DangerZone to właśnie Furball Aero Design ich pierwszy set do Tomcat-ów, ale jak napisał Solo do zdobycia jedynie w ramach DangerZone, co do Furball, mają w tej chwili już drugi Tomcatowy secik + maski (oddzielny zestaw) http://www.furballaero-design.com/ProductDetails.asp?ProductCode=48-036 , także być może i Edzio wykona jakiś ukłon i zrobi np. Bombcat=a Set z HobbyBossem w wersji B lub D, setem uzbrojenia Edziowego i kalkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi