Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Do tych blaszek doplacilem moze 5zl? Az sam bylem zaskoczony ze sciagneli mi te blaszki i sprzedali praktycznie po kosztach

Napisano

Ja rozumiem, ale uważam że szybciej, wygodniej i zawsze taniej będzie jeśli sam sobie ściągnę, niż gdyby mi to ktoś ściągnął.

Napisano

Dzięki, znam kilka miejsc gdzie to można kupić.

I chyba kupię, choć kalkomanie są dopasowane do modelu Hasegawy, co mnie trochę martwi, bo w przypadku dużych kalek które są przeznaczone na duże powierzchnie, jak np. na stateczniki pionowe, może się okazać że coś nie będzie idealnie pasować.

Napisano

Chodzilo by mi o zestaw FTD48-40 z malowaniem z okazji 60-ej rocznicy eskadry Jolly Rogers ale te kalki z tego co widzialem na stronie sa wyprzedane... Z reszta jak wszystkie z malowaniami Jolly Rogers

Napisano

Solo jak bedziesz kupowal kalke do swojego Tomcata to ja poprosze taka sama dla mnie... Mam w planach wersje D tylko z zestawu Hasegawy

• 4 months later...
Napisano

FighterTown wznowił i poszerzył zestaw z VF-103 JR. Jakbyście potrzebowali wskazówek co do kalek dajcie znać.

Napisano

Dokładnie Brian z FTown pochodzi ze starej szkoły maniaków Kocura, także wie co dobre

A wszystko zaczęło się od firmy VF-Decals i takiego produktu gdzie Brian Marbrey i Brian Plescia i jeszcze kilku ludków z ARC dali coś takiego >>>VF-Decals<<<

Napisano

Póki co został FighterTown Decals i Furball. Firma VF-Decals nie istnieje, tak samo jak Afterburner Decals - która miała w swojej ofercie również "Czaszki" :(

Napisano

Te kalki faktycznie są piękne, choć moim zdaniem to co robi Afterburner Decals to jest chyba absolutny top w temacie aftermarketowych kalkomanii, ale być może są jakieś lepsze, których nie znam.

Co do czaszek i świetnych kalkomanii, to polecam jeszcze Danger Zone Eduarda - kalkomanie Cartografa to jest po prostu mistrzostwo.

Jakoś bezdyskusyjna, może tylko mniej szczegółowe napisy eksploatacyjne, a konkretnie nie wszystkie.

Choć akurat kalkomanie z FTD też pod tym względem nie zachwycają.

Napisano

Kalki z DangerZone to właśnie Furball Aero Design ich pierwszy set do Tomcat-ów, ale jak napisał Solo do zdobycia jedynie w ramach DangerZone, co do Furball, mają w tej chwili już drugi Tomcatowy secik + maski (oddzielny zestaw) http://www.furballaero-design.com/ProductDetails.asp?ProductCode=48-036 , także być może i Edzio wykona jakiś ukłon i zrobi np. Bombcat=a Set z HobbyBossem w wersji B lub D, setem uzbrojenia Edziowego i kalkami.