Marcus05 Napisano 25 Marca 2008 Autor Share Napisano 25 Marca 2008 Witam Czas świętowania się skończył ale był owocny i takie oto wyniki przyniósł, pierwsza przymiarka ( nie mogłem się powstrzymać) naczepa z zestawu Volvo Yamaha. Naczepa jeszcze nie widziała szpachli więc jeszcze jest co robić. Pytanie: zostawić z osłanami kół czy bez Pozdr Marcus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Witaj ! Ładnie prace idą, ja jestem za wersją z osłoną, bo skoro nie jest zgodna naczepa z oryginałem tzn. ma 2 osie, to lepiej to zamaskować, bo tak, to tworzy też ładną aerodynamiczną całość Mam jedną uwage - niepotrzebnie do nadkoli tylnych przymocowałeś uchwyty do osłon międzyosiowych, ponieważ oryginał ich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Zostaw z odsłoniętymi Mirku, lepiej się będą prezentować i samochud lepszego blasku nabieże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Zasłonięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Widze, że każdy inaczej radzi ja moim zdaniem nie dawałbym osłony, mi sie nie podoba z zasłoniętymi kołami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 Zasłoniete lepsze , bo z odsłonietymi wygląda jak by było wyłamane jakos z całosci . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 26 Marca 2008 Share Napisano 26 Marca 2008 Przecież te naczepy są po to tak robione właśnie, żeby koła były zasłonięte, tworzyły jedną całość i były jednocześnie aerodynamiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi