Marcus05 Napisano 25 Marca 2008 Autor Napisano 25 Marca 2008 Witam Czas świętowania się skończył ale był owocny i takie oto wyniki przyniósł, pierwsza przymiarka ( nie mogłem się powstrzymać) naczepa z zestawu Volvo Yamaha. Naczepa jeszcze nie widziała szpachli więc jeszcze jest co robić. Pytanie: zostawić z osłanami kół czy bez Pozdr Marcus Cytuj
Trucknology Napisano 25 Marca 2008 Napisano 25 Marca 2008 Witaj ! Ładnie prace idą, ja jestem za wersją z osłoną, bo skoro nie jest zgodna naczepa z oryginałem tzn. ma 2 osie, to lepiej to zamaskować, bo tak, to tworzy też ładną aerodynamiczną całość Mam jedną uwage - niepotrzebnie do nadkoli tylnych przymocowałeś uchwyty do osłon międzyosiowych, ponieważ oryginał ich nie ma Cytuj
Wojtek Tul Napisano 25 Marca 2008 Napisano 25 Marca 2008 Zostaw z odsłoniętymi Mirku, lepiej się będą prezentować i samochud lepszego blasku nabieże. Cytuj
marcinzo56 Napisano 25 Marca 2008 Napisano 25 Marca 2008 Widze, że każdy inaczej radzi ja moim zdaniem nie dawałbym osłony, mi sie nie podoba z zasłoniętymi kołami Pozdrawiam Cytuj
KRUGER_MAN Napisano 25 Marca 2008 Napisano 25 Marca 2008 Zasłoniete lepsze , bo z odsłonietymi wygląda jak by było wyłamane jakos z całosci . Pozdro Cytuj
Trucknology Napisano 26 Marca 2008 Napisano 26 Marca 2008 Przecież te naczepy są po to tak robione właśnie, żeby koła były zasłonięte, tworzyły jedną całość i były jednocześnie aerodynamiczne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi