fulcrum_29 Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Witam Oto moje ostatnie dzieło Su-39 Zestaw to Zvezda 1:72 Opinie mile widziane Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Najs. Czysciutko sklejony i pomalowany. Przydaloby sie tylko troche sladow eksploatacji, zeby ozywic i uplastycznic model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Ladny model. Ale tak jak napisal Majek, jedyny "mankament" to to, ze jest taki cukierkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 21 Października 2007 Autor Share Napisano 21 Października 2007 No tak , na ślady eksploatacji nie mam odwagi ani doświadczenia,ale pracuje nad tym na razie linie podziału i próby brudzenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 pracuje nad tymna razie linie podziału i próby brudzenia I tak trzymaj. Wszystko w swoim czasie. Modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 23 Października 2007 Share Napisano 23 Października 2007 Fajny model. Tylko strasznie sie błyszcz. Ja bym proponował użycie jednak matowego lakieru na koniec bo wygląda trochę jak zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 23 Października 2007 Autor Share Napisano 23 Października 2007 Tak błyszcząco wygląda tylko na zdjęciach od światła Ale moje modele stoją na odkrytej półce , a połysk jest łatwiejszy w utrzymaniu, więc właściwie nie mam wyboru Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 23 Października 2007 Share Napisano 23 Października 2007 Mi się bardzo podoba Ma w sobie coś urzekającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Października 2007 Share Napisano 23 Października 2007 Fajny linie podziału ładnie widać. Jak prosto z fabryki! GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azawakh Napisano 23 Października 2007 Share Napisano 23 Października 2007 Oj tak... model za czysto się prezentuje i przypomina super czyste modele reklamowe znane ze stanowisk na wystawach producentów prawdziwych samolotów. Podstarzenia mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi