bondarek Napisano 13 Marca 2015 Share Napisano 13 Marca 2015 Chętnie się podłączę co prawda nie PW a PŁ ale co tam jakoś dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 14 Marca 2015 Share Napisano 14 Marca 2015 Jakoś tydzień siadł. Nadal proponuję weekend 21–22 Marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 14 Marca 2015 Share Napisano 14 Marca 2015 Dla mnie może być. Trzeba tylko wskazać miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 15 Marca 2015 Share Napisano 15 Marca 2015 Dla mnie może być. Trzeba tylko wskazać miejsce. Karuzel Bielański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 A może coś bliżej centrum, co by wszyscy mieli jednakowo daleko Np cafedrukarnia na ul. Noakowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 A może coś bliżej centrum, co by wszyscy mieli jednakowo daleko Np cafedrukarnia na ul. Noakowskiego. Pod płaszczykiem egalitaryzmu faworyzujesz aktualnych studentów PW kosztem dziadków. Na serio. Dobra. Niech będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 Czyli drogą demokratyczną przez aklamację zostało wybrane miejsce. W weekend 21–22 Marca 2015. Mam nadzieję, że syn będzie wtedy ze mną. To było by dwóch. To może w sobotę około 17:00? Myślę, że też syna zabiorę. W końcu też coś tam ze mną lepi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 16 Marca 2015 Share Napisano 16 Marca 2015 Czyli drogą demokratyczną przez aklamację zostało wybrane miejsce.W weekend 21–22 Marca 2015. Mam nadzieję, że syn będzie wtedy ze mną. To było by dwóch.To może w sobotę około 17:00? Myślę, że też syna zabiorę. W końcu też coś tam ze mną lepi.Ło! Kiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 18 Marca 2015 Share Napisano 18 Marca 2015 …zostało wybrane miejsce.W weekend 21–22 Marca 2015. Mam nadzieję, że syn będzie wtedy ze mną. To było by dwóch.To może w sobotę około 17:00? Myślę, że też syna zabiorę. W końcu też coś tam ze mną lepi.Ło! Kiej.Z powodu nie nadejścia przelewu z premią muszę odwołać mój udział. Przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi