Piotr_P Napisano 21 Września 2014 Share Napisano 21 Września 2014 kolejny model skończony na dniach. Znany model gazetkowy ,które już kilka zawitało na nasze forum. Ja pokazuję swojego .Niestety nie umiem fotografować ciemnych modeli więc sporo szczegółów modelu jest na tych zdjęciach niewidoczne.Np .pierwsza delikatna saturacja,wash ,brudzenia,kurzenia itp.może kiedy spróbuje ciemniejszego tło to może coś się pokaże z tych zabiegów. Z poprawek to przecięcie gąsienic na kilka części i podział jednolitych kół na dzielone ,żeby nie wyglądały na monolit i zębatkę . ups zapomniałem pomalować lewej gąski po cięciu i sklejeniu w kupę. ..obiecuje poprawic :'( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Września 2014 Share Napisano 23 Września 2014 Ładnie zrobiona i pomalowany zważywszy na skalę. Kurz na zawieszeniu juz troszkę słabiej wypada. No i foty. Dopiero dwa ostatnie są przyzwoite - widać na nich model a nie biały arkusz, he, he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 23 Września 2014 Autor Share Napisano 23 Września 2014 masz w 100% racje. I w sprawie zdjęć i błota na podwoziu,bo to w zamyśle miało imitować... muszę w chemię zainwestować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldeczek Napisano 23 Września 2014 Share Napisano 23 Września 2014 Powiem tylko - bardzo ładnie - piękne fotki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 24 Września 2014 Share Napisano 24 Września 2014 Bardzo fajnie wykonany model. Zastanawiam się tylko, czy bym go trochę przykurzył go na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 24 Września 2014 Autor Share Napisano 24 Września 2014 Jest przykurzony ale tło zapewne zaburza kontrast zdjęcia i to nie jest widoczne. w wolnej chwili spróbuję jakiegoś ciemniejszego tla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 28 Września 2014 Share Napisano 28 Września 2014 Kurde, zadałeś sobie tyle trudu żeby przeciąć koła, a wahacze zostawiłeś zespolone z bandażami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 28 Września 2014 Autor Share Napisano 28 Września 2014 makro jest bezlitosne ,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 Kolejny świetny "pancerny" w Twoim wykonaniu. Wyrazy uznania za pracę nad poprawą tego skopanego zawieszenia Też mam tego Panzera ale na razie nie chce mi się dłubać przy tych kołach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 30 Września 2014 Autor Share Napisano 30 Września 2014 teraz wiem ,że najlepiej jest po prostu przeciąc całkiem koła i wstawic pomiędzy nie jakiś łącznik. Może kiedyś zakupię gąsienice metalowe Parta lub Eduarda do Pz.Kpfw III Ausf M Revella to przeszczepię revelowskie do FtF kolejnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Całkiem fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 11 Października 2014 Share Napisano 11 Października 2014 francja elegancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi