skala72 Napisano 30 Września 2014 Share Napisano 30 Września 2014 W niektórych pudełkach figurek można znaleźć ramki z innych zestawów niemieckich wojaków z kolejnych numerów: - obsługa MG42 na trójnogu - dowództwo kompanii Miłego poszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 to wkoncu twardy plastik czy miękki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Października 2014 Autor Share Napisano 1 Października 2014 to wkoncu twardy plastik czy miękki? Taki jak w figurkach Caesara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Myślałem że będzie gorzej, jednak patrząc na zdjęcia jest całkiem ok Co będzie w numerze 17 ?? Fiat 621 czy coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Myślałem że będzie gorzej, jednak patrząc na zdjęcia jest całkiem ok Co będzie w numerze 17 ?? Fiat 621 czy coś innego ? o właśnie...podpinam się do pytania :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Października 2014 Autor Share Napisano 1 Października 2014 W odpowiedzi na wasze pytanie w numerze 17 znajdziemy model: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Ile w końcu jest figurek w zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Października 2014 Autor Share Napisano 1 Października 2014 Ile w końcu jest figurek w zestawie? Ubiju !! Przeciez jest napisane, 24 szt. lub 3x8 !! Dodatkowa fotka dla porównania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Oj tam, zaraz "ubiju". Nie patrzył na pudełko tylko na ramki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Października 2014 Autor Share Napisano 1 Października 2014 A tu co jest napisane ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 x3 frames Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Jak dla mnie to Polacy są bardziej dopracowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 @skala72 masz może możliwość zmierzenia wysokości figurek? Ile mniej więcej mają cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Powiem tak na zdjęciach wyglądają lekko koszmarnie, a porównywanie ich do us tank raidersów z wybitej już formy, bo kilka lat mają jest nieporozumieniem. Zobaczymy jak wyjdą Polacy, ale i tak mam mieszane uczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
triadabor Napisano 1 Października 2014 Share Napisano 1 Października 2014 Powiem tak na zdjęciach wyglądają lekko koszmarnie, a porównywanie ich do us tank raidersów z wybitej już formy, bo kilka lat mają jest nieporozumieniem. Zobaczymy jak wyjdą Polacy, ale i tak mam mieszane uczucia Na Polach Chwały oglądałem polaków i jak dla mnie są bardziej dopracowani i inny plastik(bardziej przypadł mi do gustu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Października 2014 Autor Share Napisano 1 Października 2014 Już pokazywałem polaków, ale zapodam jeszcze raz, na zdjęciu w tle wozacy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Października 2014 Autor Share Napisano 1 Października 2014 Bez podstawki, sama figurynka 22mm czyli 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 1 Października 2014 Autor Share Napisano 1 Października 2014 No i sorry, poddałem się, nie wiem czy mam to zlikwidować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 No i sorry, poddałem się, nie wiem czy mam to zlikwidować wyrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skom25 Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Chodzi o te "kłaki" i ziarenka? Ja bym to pojechał włókniną ścierną, nie wygląda to na wielki problem. "Kołnierz" na dole najpierw skalpelem a potem papierem. Wszystkie tak mają czy tylko ta jedna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Flexem,flexem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 2 Października 2014 Autor Share Napisano 2 Października 2014 No i sorry, poddałem się, nie wiem czy mam to zlikwidować wyrzucić Aż tak radykalnie, to może nie. Seria, to seria i figurynki muszą być Chodzi o te "kłaki" i ziarenka? Ja bym to pojechał włókniną ścierną, nie wygląda to na wielki problem. "Kołnierz" na dole najpierw skalpelem a potem papierem.Wszystkie tak mają czy tylko ta jedna? Wszystkie tak mają i dostają "kłaczków" Papiery ścierne i pilniczki tworzą te "kłaczki", co gorsza, metale ślizgają się na tworzywie, jedynie (!!!!) działają na nie, papierowe pilniczki do paznokci, których użyłem po raz pierwszy, zawsze metale i papierki ścierne o różnej grubości. PS. co to jest ta włóknina ścierna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n_lukasz Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Zobacz sobie gąbki do szlifowania są w formie kostek oraz arkuszy, one mogą pomóc. W casto , leroy czy podobnych dostaniesz bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 2 Października 2014 Autor Share Napisano 2 Października 2014 Aaa, o to chodzi. Dzięki, mam gdzieś taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 2 Października 2014 Share Napisano 2 Października 2014 Czyli jednak miękki plastik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi