robert p Napisano 8 Października 2014 Autor Share Napisano 8 Października 2014 Jeszcze raz bardzo dziękuję za tak pozytywne wpisy Bardzo mnie cieszy, że to co udało mi się zrobić, albo może lepiej: udało mi się skończyć, może podobać się tak dużemu gronu. Jestem tym bardzo mile zaskoczony. Ujmując bardzo delikatnie, to bardzo przesadziłeś z tym piedestałem i porządnie przegiąłeś. W mojej własnej ocenie swoich umiejętności, jest to co najmniej nieeleganckie i nie na miejscu. Mógłbym podlinkować galerie kilkudziesięciu facetów, których poziom prac jest i pewnie jeszcze bardzo długo będzie dla mnie absolutnie nieosiągalny. Pod wieloma względami. Zatem bardzo proszę (ogólnie już), aby nie zwracać się do mnie w takiej formie. Na imię mam Robert. Tak po prostu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Października 2014 Share Napisano 10 Października 2014 Genialna praca. Chciałbym kiedyś coś TAK pomalować... Piekielnie efektowny model. Gratuluję! Wyróżnienie "fotka Admina" jest oczywistością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaxiu Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Elegancki, naprawdę świetna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 3 Listopada 2017 Share Napisano 3 Listopada 2017 Z uwagi na to iż klnąć nie można, powiem że jest przemega zjawiskowy! Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi